Vila opinie: Viceroy Bali, Ubud, Bali, Indonezia

Posted on

Atunci când căutați cazare în Bali, statiuni de lux sunt abundente încă nu trebuie să se uite singur cu Viceroy Bali cu ea de decor spectaculos, 25 de vile piscină și 150 de personal balinez. Cocoțat pe o viroaga abrupta cu vedere spre râul Petanu Cheile doar zece minute în afara Ubud – Viceroy Bali prezintă rafinate vile de lux de clasă mondială.

, Multi-premiat Viceroy Bali proprietate de familie oferă vile spațioase și prezentate imaculat, cu vederi tropicale junglă atât din cameră și piscina infinită privată. Locația sa este destul de departe de oraș Ubud – capitala culturală Bali în munți – să se bucure de vederi naturale spectaculoase din jur lanurile și munți de orez, dar la numai minute cu mașina de hotel gratuit la inima bate Ubud, care mișună cu activități în aer liber, Bali cultură, unică de cumpărături și restaurante renumite. Toate acestea combinate face cel mai bun din toate stațiunile de lux Bali.

Pentru a satisface cererea internațională copleșitoare pentru locurile de cazare uluitoare, vicerege se va adăuga în curând 14 vile suplimentare, un centru spa extins și un restaurant suplimentar mese fine.

Familiile sunt binevenite, dar vicerege este cel mai potrivit pentru cupluri bine cicatrizate-sau HONEYMOONERS care caută o experiență după nunta ei vor aminti pentru tot restul vieții lor.

vile

Viceroy are 25 de una și două dormitoare vile variind în mărime de la 150 de metri pătrați la masive de 400 de metri pătrați Viceroy Vila – toate impecabil proiectate în lux stil tradițional, indoneziană.

Fiecare vilă include o piscină încălzită și bungalou tradițional în aer liber (cunoscut sub numele de balot) pentru relaxare în intimitate absolută în timp ce înmuiere în vederile tropicale montane.

Băile sunt uriașe și proiectate cu gust, cu marmură pe tot cu cabină de duș separată, baie și vanitati twin.

Dining

Cascades Restaurantul este recunoscut ca fiind unul dintre locuri de luat masa de conducere din Bali cu un meniu de clasă mondială prezentat de Belgia bucătar Nic Vanderbeeken. Oaspeții pot alege dintr-o gamă superbă de mâncăruri à la carte realizate cu cele mai proaspete ingrediente locale și internaționale sau Splurge pe meniu senzational degustare 10 curs, care primește în mod constant cronici favorabile. Un mic dejun à la carte cu vedere la viroaga liniștit este all inclusive pentru oaspeții hotelului și oferă o mare selecție de delicii pentru micul dejun, ceai, cafea și sucuri.

Facilităţi

Lembah Spa se bucură de vederi nelimitate în jos defileului râului luxuriant ceea ce face locul ideal pentru relaxare și întineri. Tratamentele sunt efectuate atât în ​​interior cât și în aer liber sau în camere atunci când este necesar. Centrul spa va fi în curând extins și include un rezervor plutitor cu apă sărată, care ajuta la reducerea cu jet lag și pentru a permite oaspeților să vânt în jos rapid de stresul de zi cu zi.

Principala piscină infinită adiacente Cascades Restaurantul permite pentru relaxare zi timp luând în vedere la vale de 180 de grade și cine la lumina lumânărilor pe timp de noapte, în inima unui cadru junglă naturală senină.

Viceroy Bali este unic prin faptul că are un tampon de elicopter pe site-ul pentru transferuri la aeroport rapid că pentru un pic in plus, poate include un tur de aer de neuitat de la Bali.

Activitati

Ubud și înconjoară sale oferă o mare cantitate de a face – variind de la trekking, rafting, vizitarea plantații de cafea și orez, cumpărături, arta, dans, muzică și o scenă restaurant și un centru spa imens, care este una dintre cele mai mari din toate de Sud-Est Asia.

Viceroy poate organiza zeci de activități, inclusiv un must-do privat de trei ore tur de ciclism, deși câmpurile de orez din sat și locale.

Valoare pentru bani

Vile pornesc de la IDR 7972583 (£ 435), în extrasezon; și de la IDR 9,768,209 (£ 533) în ridicată. Mic dejun inclus. WiFi gratuit. Scumpe, dar merita

Repere hotel

  • Mari vile de 6 stele frumos amenajate și greu să plece din orice motiv, chiar și excursii de o zi
  • Adecvate Wi-Fi – în ciuda locația izolate de munte
  • Extrem de înaltă calitate, in-house opțiuni de luat masa însoțite de multe alte opțiuni offsite
  • Numeroase activități în aer liber pentru toate nivelurile de fitness
  • acces la centrul din apropiere Ubud – centrul cultural Bali
  • Personalul prietenos, politicos și extrem de eficiente furnizarea de servicii de înaltă clasă, în orice moment
  • În general una din ofertele Asia de Sud-Est top vila stele 5+ într-un cadru magnific de munte, făcând Viceroy Bali una dintre regiunile cele mai bune statiuni de lux.

Jin. Lanyahan, Br Nagi, Ubud, Bali 80571
Tel: +62 361 971 777 Website:   http://www.viceroybali.com

rezervați acum »