Villa pregled: Viceroy Bali, Ubud, Bali, Indonezija

Posted on

Ko iščete namestitev v Bali, luksuznega letovišča so obilne še vam ni treba pogledati mimo Viceroy Bali s svojo spektakularno nastavitev, 25 bazen vile in 150 Balinese osebje. Sedeli na strmi grapi s pogledom na Petanu River Gorge le deset minut zunaj Ubud – Viceroy Bali predstavlja vrhunsko vrhunskih vil.

Družinsko, multi-nagrajeni Viceroy Bali ponuja prostorne in brezhibno predstavljene vile s tropskimi pogledom jungle tako iz sobe in zasebni neskončnost bazen. Njegovo mesto je dovolj daleč od Ubud mesta – Bali kulturnega kapitala v gorah – da uživajo spektakularne naravne poglede na okoliške riževa polja in gore, vendar le nekaj minut po brezplačen hotelski avtomobilom do gonilno silo Ubud, ki dela brez aktivnosti na prostem, Bali kultura, edinstveno nakupovanje in priznane restavracije. Vse to v kombinaciji česar je najboljši od vseh Bali luksuznih letovišč.

Da poskrbi za prepričljivo mednarodno povpraševanje po njenih jemljejo dih hiš, bo podkralj kmalu dodali 14 dodatnih vile, razširjen spa in dodatno, fine dining restavracija.

Družine so dobrodošle, vendar podkralj je najbolj primerna za dobro pozdravijo, pare ali mladoporočencev iščejo izkušnje po-poroki bodo zapomnili za vse življenje.

vile

Viceroy je 25 eno in dve spalnici vile segajo v velikosti od 150 kvadratnih metrov na velikem 400 kvadratnih metrov Viceroy Villa – vse brezhibno izdelani v tradicionalnem, razkošje indonezijskem slogu.

Vsaka vila ima ogrevan bazen in tradicionalno zunanji bungalov (znan kot Bale) za sprostitev v popolni zasebnosti, medtem ko namakanjem v tropskih pogledom na gore.

Kopalnice so velike in lepo oblikovane z marmorja skozi z ločenim tušem, kadjo in twin umivalnikoma.

jedilna

Kaskade Restavracija je priznan kot eden od vodilnih Bali jedilnico prizoriščih z menija svetovnega razreda, ki ga Belgija kuhar Nic Vanderbeeken predstavljeno. Gostje lahko izbirajo med odlično paleto jedi po naročilu, ki s sveže lokalnih in mednarodnih sestavin ali Razmetanje na senzacionalno 10 seveda meni degustacijski da dosledno prejema odlične kritike. A la carte zajtrk s pogledom na mirno grapi je all inclusive za hotelske goste in ponuja veliko izbiro dobrot zajtrk, čaj, kava in sokovi.

objekti

Lembah Spa ima neomejene pogled navzdol bujne soteske zaradi česar je idealen kraj za oddih in pomladiti. Tretmaji se izvajajo tako v zaprtih prostorih in na prostem ali v sobah kadar je to potrebno. Spa bo kmalu razširil in vključuje tank float slano vodo, ki pomagajo zmanjšati jet lag in omogočijo gostom, da hitro prenehanje pred stresnim vsakdanjem življenju.

Glavni neskončnost bazen meji Cascades Restavracija omogoča dni časa sprostitev ob v pogledih dolini 180 stopinj in nočnimi večerje ob svečah v srcu mirnem okolju naravno džungli.

Viceroy Bali je edinstven v tem, da ima helikopter pad na kraju samem za hiter prenos na letališču, da je za malo več, lahko vključujejo nepozaben zraka ogled Bali.

dejavnosti

Ubud in njegovi obdaja ponujajo ogromno storiti – od treking, rafting, na obisku kave in riža, nasadov, nakupovanje, umetnosti, plesa, glasbe in veliko restavracijo in spa scene, ki je eden največjih v vsej jugovzhodni Aziji.

Viceroy lahko organizirajo deset dejavnosti, vključno z must-do zasebne triurno kolesarjenje, čeprav lokalne vasi in riževih polj.

Vrednost denarja

Vile začeti iz IDR 7,972,583 (£ 435) v nizki sezoni; in od IDR 9,768,209 (£ 533) v visoko. Zajtrk je vključen. Brezplačen Wi-Fi. Draga, vendar je vredno

Hotel Poudarki

  • Velike 6 zvezdic vile lepo opremljena, in trdi, da zapustijo iz katerega koli razloga, celo dne izleti
  • Ustrezno Wi-Fi – kljub oddaljenem goratem lokacijo
  • Izjemno visoka kakovost in-house jedilnico možnosti skupaj s številnimi drugimi možnostmi offsite
  • Številne aktivnosti na prostem za vse ravni telesne pripravljenosti
  • V bližini dostop do osrednjega Ubud – kulturno srce Balija
  • Prijazen, vljuden in zelo učinkovito osebje zagotavlja prvovrstno storitev v vsakem trenutku
  • Skupna eden jugovzhodne Azije top 5+ zvezdicami vile ponudbe v čudoviti sredogorja, ki Viceroy Bali eno regij najboljših luksuznih letovišč.

Jin. Lanyahan, Br Nagi, Ubud, Bali 80571
Tel: +62 361 971 777 Spletna stran:   http://www.viceroybali.com

Rezervirajte zdaj »