Vin Turism în și în jurul Bordeaux

Posted on

 Vin Turism în și în jurul Bordeaux

Bordeaux este unul dintre marile orașe de vin din lume și inima cea mai mare regiune producătoare de vin fin în Franța. Aici veți întâlni unele dintre cele mai cunoscute nume care evoca viata buna. Veți găsi viile îngrijite grupate în jurul astfel Châteaux mare de Pétrus, Mouton Rothschild, Latour, Haut-Brion, Yqeum, și multe altele.

Zonele viticole

De la Bordeaux, Garonne se alătură Dordogne și ambele râuri curg spre nord, în Gironde și apoi Marea Atlantic. Cele mai importante zone viticole se află pe ceea ce este cunoscut sub numele de băncile din stânga și dreapta. La est, malul stâng este format din Médoc la nord de Bordeaux, iar Graves la sud de Bordeaux. Pe malul drept, regiunea nordică este Côte de Blaye, mai puțin bine cunoscute, dar bine în valoare de explorare pentru vinuri bune, la prețuri ușor mai ieftin. Mai jos, care se întinde aceste nume celebre ale Pomerol si Saint-Emilion (unul dintre site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO din Franța) și Entre-Deux-Mers.

Pe această pagină veți găsi informații despre atracțiile de vin din Bordeaux, tururi de vin din afara Bordeaux și baruri de vin și magazine.

Tururi speciale Bespoke de vin de Bordeaux

Pentru un tur personalizat special, organizat pentru indivizi și grupuri mici, contactați experții de la Exclusive France Tours . Fondatorul, Marie Tesson, stie ei terroirs , și viță de vie și poate aranja un tur care să viziteze acele case de top , care sunt , de obicei închise pentru tururi publice, private nume mari și șansa de a gusta vinurile lor cu proprietarul.

Este o experiență minunată și te duce dincolo de picioare la porțile caselor mari și de a lua o fotografie. Exclusiv Franța vă puteți lua în place de Château d’Yquem.

France Tours Exclusiv: Tel .: +33 493 218 119.

Atracții de vinuri, magazine și piețe în Bordeaux


Iunie 2016 a văzut deschiderea La Cité du Vin pe care le introduce în lumea vinului într-un mod spectaculos și foarte high-tech. Este o mare atracție nouă, oferindu-vă un tur mondial de vinuri și regiuni din Bali în Thailanda, din Europa de Vest în America de Nord, de la Bordeaux în Australia. Vei avea nevoie de cel puțin 3 ore pentru a face acest lucru în mod corespunzător; un plan mai bun este să ia în calcul pe o jumătate de zi, care se încheie (sau de pornire), cu masa de prânz în cafenea sau restaurant sau un picnic pe malul Garonne în afara atracție.

Muzeul vinului și Comerț ( Musée du Vin et de Négoce ) ia ruta convențională. Găzduit în beciurile vechi în fosta zonă negustor de vinuri Chartrons, este un loc plin de praf, de modă veche în cazul în care butoaie, documente vechi, echipamente de vin, hărți și clipuri video scurte ilustrează cât de important Bordeaux a fost în istoria vinului. Ai terminat cu o degustare de două vinuri diferite și posibilitatea de a cumpăra. Este la 41 rue Borie, 00 33 (0) 5 56 90 19 13. Deschis de luni până sâmbătă 10 am-6pm. Adult € 10.

Pentru o abordare serioasă a vinului, vizita CIVB în Maison du Vin de Bordeaux, care găzduiește Conseil Interprofessionnel des Vins de Bordeaux (Bordeaux Consiliul Vinului). Aici puteți lua un curs scurt sau lung și profesional pe vin. Cel mai bun pentru vizitatori este degustare de 2 ore (în limba engleză). Acestea rula doar în timpul verii; verifica datele și informațiile de aici .

Sau puteți doar picătură într-un bar Le Vins du CIVB în orice moment al anului pentru o gamă largă de vinuri de Bordeaux pentru a gusta. 3 cours du 30 Juillet, 00 33 (0) 5 56 00 43 47. Deschis de luni până sâmbătă 11 am-10pm.

Festivalul Vinului Bordeaux

Toți iubitorii de vin ar trebui să încerce să viziteze în timpul Festivalului Vinului Bordeaux , a avut loc în fiecare an , la începutul lunii iunie. Aceasta are loc de-a lungul cheiurilor și este o mare oportunitate de a încerca vinuri de top. Este grav , cu peste 120 de Grand Crus pe oferta. Acesta nu este locul pentru băut Casual; un tur complet degustare este de 60 €. Există , de asemenea , parade și expoziții, și puteți cumpăra produse alimentare , plus un sunet de noapte și spectacol de lumini și focuri de artificii. De asemenea , organizează tururi de vin duminică, la € 99 pe persoană, iar pentru 140 € , puteți împinge într – adevăr barca afară și se bucură de o cină însoțite de vinuri de la o alegere de 3 podgorii Château diferite în jurul Bordeaux (transport inclus).

Piețele

Dacă doriți cel mai bun prânz printre localnici, în special în week – end, pentru a face obiectul Capucins Market (Place Capucins, tramvai C, se opresc la Saint Michel) , în cazul în care stridii puteți în jos și vin alb cu bune cetățenilor din Bordeaux. Nu e frumos, dar în interior este un adevărat festin. Deschis Luni-Vineri 6 am-1pm; Sat, Sun 05:30 – 02:30.

Duminica vede Marché des Quais (Quai des Chartrons), piața de producători de-a lungul râului cheu. Un alt loc pentru stridii și vin alb și o mulțime de alte tarabe produse alimentare, de asemenea. Deschideți Sun, 7 am-1pm pentru alimente și băuturi și meserii pentru 16, cărți și altele.

Magazine de vinuri

Cele mai cunoscute din Bordeaux (si cu cea mai buna arhitectura) este L’Intendant , oferind aproximativ 15.000 de sticle de vin de la umili măreț. 2 Allées de Tourny, 33 00 (0) 5 56 48 01 29 Deschis Luni-Sat 10 am-7.30pm.

Du – te la Cave Art & Vins  pentru vinuri fine, în special din Bordeaux. Veți găsi , de asemenea , whisky și alimente aici și vineri seara sesiuni de degustare gratuite (7pm la 21). 2 Place du Palais, 33 00 (0) 5 56 06 35 44. Deschis-Sat 10 Mar am-8.30pm; Sun 10 am-2pm.

Nu rata  La vinotecă ,  care are o mare selecție de vinuri. 8 cours du 30 Juillet, 00 33 (0) 5 56 52 32 05.

Tururi de vin în jurul valorii de Bordeaux

Primul loc pentru a rezerva un tur de vin este cu Oficiul de Turism . Ei rula o varietate de excursii, de la o jumătate de zi Urban Wine Tour care vă duce la un castel și se termină la un bar de vinuri din Bordeaux în sine, într – o croazieră cu barca pe care te duce cu autocarul pentru un tur de vin și degustare la un castel vin urmată de o excursie la cetatea Vauban la Cussac-Fort-Médoc, un patrimoniu mondial UNESCO. Veți reveni la Bordeaux de râu , cu o degustare de vinuri de Bordeaux incluse la bord.

Biroul de turism oferă alte excursii, precum și, luând în peste 16 Podgoriile care au cel mai bun de vinuri Premii Turism, ceea ce înseamnă că au o arhitectura deosebita, grădini sau oferă excursii mai neobișnuite. Cele mai multe dintre ele sunt în prim regiuni viticole din apelative, cum ar fi Sauternes, Entre-Deux-Mers, Fronsac, Lalande-de-Pomerol, și Saint-Emilion. Deci, să vă alegeți.

O Zi Top Tour

M – am dus într – un tur zi la trei proprietăți diferite. Toate aceste binevenite , de asemenea , persoane fizice , astfel încât să puteți face propria cale de a fiecăruia dintre ei, și toate au ghizi vorbitori de limba engleza. Antrenorul a pornit de la Biroul de Turism de la ora 9 pentru călătorie de o oră la Vignerons Tutiac (Côtes de Bordeaux) în Marcillac în Côtes de Blaye, nord – est de Bordeaux. Această mare podgorie produce vinuri din 500 de proprietăți diferite. Ei cresc , de asemenea , soiuri diferite , pentru a le testa într – o vie specială bio-diversității. Are o bună gamă de vinuri la prețuri accesibile.

Vignerons Tutiac
La Cafourche
33860 Marcillac
Tel .: 00 33 (0) 5 57 32 82 83
Website : (în franceză)
Vizite și orele de program

Următoarea oprire a fost pentru un excelent masa de prânz cu 3 feluri de mâncare în fostele grajduri ale  Château Siaurac urmate de un tur al podgoriilor. Este un minunat 19 mii de secol conac clasic , înconjurat de copaci și parcuri, desemnate ca fiind unul dintre Franța Jardins Remarkables . Proprietarul, Paul Goldschmidt, oferă vizite individuale și degustări (excursii în limba engleză), ateliere de lucru și mese. Tu poate merge unul mai bine și stai aici. Există un pachet de la 580 € pentru două persoane, și vine cu aperitive, o cină la lumina lumânărilor și mic dejun, precum și un tur și degustare a proprietății.

Château Siaurac
33500 Néac
Tel .: 33 00 (0) 5 57 51 65 20

Unitatea la ultima Château ne -a luat prin inima podgoriilor de top Bordeaux, trecut place de Pétrus și la doar o jumătate de kilometru de la faimosul Saint-Emilion. Château Coutet este destul de diferit de celelalte domenii extrem de scumpe și de prestigiu. Château Coutet a fost în aceeași familie din 1601 și trei generații încă mai trăiesc pe mosia. S – ar putea produce vin Grand Crus, dar ele sunt bio-dinamice, folosind substanțe chimice și recoltarea de mână , mai degrabă decât mașinile. Micul conac nu este mare, iar bun venit este autentic. Și vinurile? Valoare excelentă și foarte bună.

Château Coutet
3330 Saint-Emilion
Tel .: 00 33 (0) 5 57 74 43 21
Website : (în limba engleză)

De asemenea, a verifica afară acest tur Grand Crus .

În cazul în care pentru a bea vin din Bordeaux


Există foarte puține care se poate compara cu stând într-o cafenea în aer liber ca soarele apune încet, și bea un pahar de Bordeaux în timp ce priviți lumea se plimba prin.

Biroul de turism are un traseu urban de vin Trail pentru a descărca ținându – vă pe un tur bar de vinuri de Bordeaux. Iată câteva recomandări.

Chiar lângă Consiliul de vin Bordeaux, veți găsi Max Bordeaux , 14 Cours de l’Intendență, tel .: 00 33 (0) 5 57 29 23 81. Găzduit într – o cameră Art Deco impozant, acesta este locul pentru degustări de vinuri Grand Cru classe. £ 25 pe sticlă vă introduce place de Latour, Margaux, Haut-Brion, Cheval Blanc, Mouton Rothschild și Yquem. Cheapskates pot merge pentru vinurile de masă de la £ 1 pe sticla.

Dacă sunteți vizita CIVB pentru a afla mai multe, picătură în Le Bar – un Vins du CIVB în orice moment al anului pentru o gamă largă de vinuri de Bordeaux pentru a gusta. 3 cours du 30-Juillet, tel .: 00 33 (0) 5 56 00 43 47. Luni până Sâmbătă 11 am-10pm

Italian proprietarul Le Wine Bar , 19 rue des Bahutiers, 00 33 (0) 5 56 48 56 99, are o ofertă perspectivă internațională în jurul valorii de 340 de vinuri: 87 de la Bordeaux, 88 din alte părți ale Franței, 87 din Italia, și 76 din jurul lumii. Trebuie sa mananci cat mai bine, dar asta nu greutăți cu brânzeturi și mezeluri italiene precum foie gras și magret de canard oferite. De luni până sâmbătă 19 până la miezul nopții; verificați site – ul pentru deschideri de prânz.

Chez Le Pépère , 19 Rue Georges Bonnac, 00 33 (0) 5 56 44 71 79, este un mare loc de sărbătoare pentru vinuri din întreaga Franța (plus o bună selecție de bere), servit împreună cu brânză specială și mezelurilor, un pic de Jazz și o mulțime de rugby. Check out vin special, Song și cârnați treci timp de 10 €. Marți până sâmbătă 17 – 01:30.