Skip to main content

Vízumkötelezettség Thaiföld

Az útlevél kell minden, amire szükség van a legtöbb rövid látogatások


A trópusi strandok Phuket ősi templomok és a kifinomultabb Bangkok, Thaiföld sugároz egy varázsa, mint néhány más ázsiai célpontok. Ha egy utat ez az ázsiai paradicsom a jövőben, lehet, hogy vajon a jogi követelményeket az országba való belépés és mennyi ideig maradhat.

Valószínűleg nem kell vízum hogy látogassa meg Thaiföldön nyaralni, de ismerik a követelményeket, hogy megbizonyosodjon arról, megadhatja az ország minden gond nélkül, és a tartózkodás időtartamát borítja anélkül vízumra. Ez mindig egy jó ötlet, hogy ellenőrizze a követelmények a  Thai Királyi Nagykövetség  , Washington az utazás előtt, mivel a szabályoknak való figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a terveket lehet változtatni miután megérkezik Thaiföldön.

Vízummentes utazásáról

Ha utazik, hogy Thaiföld és egy amerikai állampolgár egy amerikai útlevél és egy visszatérő repülőjegy vagy egy ki Thaiföldön egy másik országban, akkor nem kell vízumot, amíg nem tervezi, hogy maradjon az országban több mint 30 nap, és még nem lépett be az országba, mint egy turista, több mint 90 napon át az elmúlt hat hónapban.

Akkor adható a 30 napos belépési engedélyt, ha megérkezik a repülőtéren vagy a határátlépést. Akkor hosszabbítás nem kevesebb, mint 30 nap, ha vonatkoznak rá a Thai Bevándorlási Hivatal irodája Bangkokban. Meg kell fizetni egy kis díjat e kiváltság (1900 Thai baht, vagy $ 59,64, a február 2018). A Royal Thai Embassy ajánlja, hogy azok, aki olyan diplomáciai vagy hivatalos amerikai útlevél kap vízumot, mielőtt belép Thaiföld, mert lehet tagadni bejegyzést.

Emellett az útlevél és a visszatérés repülőjegy, akkor meg kell, hogy a készpénz a belépési ponton, hogy mutassa meg van elég pénz, hogy járja be Thaiföldön. Szükséged lesz 10.000 baht (~ $ 314) fő, vagy 20.000 baht (~ $ 628) a család. Ez különösen fontos megjegyezni, mert sok ember nem hordoz egy csomó készpénzt, ha utaznak, hiszen terv segítségével hitelkártyák költségeket.

Ha nem amerikai állampolgár, ellenőrizze a Thai Királyi Nagykövetség honlapján, hogy szükség van-e vízumot előre. Thaiföld biztosítja 15-, 30- és 90 napos belépő engedélyek és vízumok érkezéskor polgárainak sok más országban.

Utazik egy Visa

Ha azt tervezi, egy hosszabb nyaralás Thaiföldön akkor lehet alkalmazni, a 60 napos turista vízum előre a Royal Thai Nagykövetség, az amerikai külügyminisztérium azt tanácsolja. Ha úgy dönt, szeretne maradni, akkor lehet alkalmazni, a Bevándorlási Hivatal bangkoki egy 30 napos meghosszabbítását. Mint egy kiterjesztést vízummentes utazás, ez kerül kb 1900 thai bát.

Megengedettnél Your Time Limit

A Thais örülünk, hogy meglátogatott, de meg kell kétszer is meggondolják megengedettnél meg szívesen. A State Department figyelmeztet a következmények, ha tovább marad, mint az időkorlát meghatározása szerint a belépési adatokat.

Ha a megengedettnél a vízum vagy útlevél határidőt, akkor szembe egy 500 baht (~ $ 15.70) bírságot minden nap te át a határt, és meg kell fizetni, mielőtt akkor hagyhatják el az országot. Te is tekinthető egy illegális bevándorló, és lehet letartóztatták és börtönbe vetették, ha valamilyen okból, akkor fogott az országban lejárt vízummal vagy belépési engedélyt az útlevelét. A külügyminisztérium szerint a Thais végeztek söpör területek alacsony költségvetésű utazók általában gyakoribb, letartóztatták őket, és tartotta őket a börtönben, amíg nem tudja fizetni a bírságot felhalmozott és a jegyet ki az országból, ha nem rendelkezik ilyennel.

Tehát, ha nem hagyja el az országot, mielőtt kéne, előre tervezni, és hosszabbítás szabályai alapján. Érdemes a szóváltás és a készpénz. A lényeg: „Ez nagyon tanácsos elkerülni a túl hosszú tartózkodás vízum” a State Department mondja.

A Entry Point

Győződjön meg róla, hogy töltse ki a érkezés és távozás kártyát, mielőtt kap a bevándorlás vonal megy át a vámon. Lehet hogy vissza kell küldeni a sor végére, ha kap, hogy az asztalra anélkül, hogy a kitöltött.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *