Vodnik obiskovalca na Hampton Court Palace v Londonu

Posted on

Vodnik obiskovalca na Hampton Court Palace v Londonu
Hampton Court Palace je bila kraljeva rezidenca od 1520s ko je kralj Henrik VIII prevzel njegov razvoj od kardinal Wolsey, in njene številne kraljeve potniki v zadnjih letih odobreno palače njegove osupljive pohištvo, tapiserije in slike.

Hampton Court Palace vsebuje tudi pomemben del največje zasebne zbirke umetnosti na svetu, Royal Collection , ki je last njenega veličanstva kraljice Elizabete II. Ta zbirka je na polnem zaslonu in vsebuje gradivo iz 16., 17., in v začetku 18. stoletja.

Leta 1689, Sir Christopher Wren porušili velik del Tudor palače in začel graditi novo palačo za kralja Williama III in Queen Mary II, ampak 1760, George III je postal kralj in zapuščene Hampton Courtu kot kraljevi prebivališča.

Leta 1838, Queen Victoria odprl vrtove in državnih stanovanj v javnosti brezplačno. To ni več zastonj (glej informacije o vstopnicah), vendar je vredno obiskati. Hampton Court Palace nepremičnin zajema 60 hektarjev formalnih vrtov, ki zahtevajo 200.000 cvetoče čebulice vsako leto in še 40.000 rastline, ki rastejo v vrtcu.

Ure delovanja, Fotografija pravil in avdio vodniki

Hampton Court Palace in Formalni vrt vsako leto zaprt december 24, 25 in 26, medtem ko so neformalno vrt zaprt december 25. Home Park je odprt vse leto, vendar pa se čas delovanja se lahko spreminjajo glede na sezono, zato vedno preverite na uradni spletni strani za podrobnejše informacije.

Splošno fotografija, brez bliskavice, za osebno, nekomercialno uporabo je dovoljeno znotraj palače in vrtov, z izjemo Chapel Royal in Royal Pew.

Avdio vodniki so vključeni v ceno vozovnice in se lahko zberejo iz informacijskega centra v skrajnem levem kotu zbirke sodišča. Jeziki ponujajo te storitve vključujejo angleški, francoski, nemški, italijanski, španski, nizozemski, japonski, ruski in korejski.

Navodila: Kako do Hampton Court Palace

Hampton Court Palace se nahaja poleg reke Temze na jugozahodu Londona, in medtem ko so WPSA riverboats do palače iz Westminstru v poletnih mesecih, potovanje, ki traja štiri ure, obstajajo tudi različne druge načine javnega in zasebnega prevoza, da lahko prideš tja. Uporabite Planner Potovanje ali aplikacijo Citymapper načrtovati svojo pot z javnim prevozom.

  • Naslov:  Hampton Court Palace, East Molesey, Surrey KT8 9A
  • Najbližja cevi postaje: Richmond (R68 avtobus) ali Hounslow vzhod (111 bus)

Javni prevoz iz Londona in njenih letališč

Jugozahodna vlakov storitev neposredno iz postaje Waterloo v Londonu na Hampton Courtu, in pot traja le 35 minut, kar je 200 metrov sprehod čez most od postaje do palače. Vlak skozi Wimbledonu postajo, kjer se začne London Underground District Line in Hampton Court je v Travel Zone 6.

Če vam potovanje z jugozahoda vlaki imajo ponudbo za kombinirano potovanje in Palace vozovnice. To tudi pomeni, da imaš svojo vstopnico v roki, da ne bo treba iti na blagajni, ko ste prišli. Bodite prepričani, da preverite lokalne avtobusne proge za naslednje vrstice, ki vse vodijo mimo Hampton Court Palace: 111, 216, 411, 451, 461, R68, in 513.

Heathrow Airport sprejme 111 avtobus, od letališča Gatwick z vlakom od letališča postaje do Clapham Junction in spremembe na vlaku v Hampton Courtu, in od London City Airport, vzemite Docklands mestna železnica do Canning Town in nato Jubilee Line na Waterloo , nato ujeti v Hampton Courtu vlak od tam.

Vstopnica Informacije, namestitev in shramba za prtljago

Vstopnice je mogoče kupiti na dan ali vnaprej v pisarni-nahaja vozovnice Palace samo znotraj glavnih vratih na levi strani pogona, ali vnaprej iz katerega koli osebje Jugozahodna železnice postajo.

Da bi prihranili denar za izlete v Hampton Court Palace, ki jih lahko kupite London Pass, ki vam omogoča neomejen vstop v kupe najboljših londonskih znamenitosti, vključno Hampton Court Palace, Kensington Palace in Tower of London, ali si lahko rezervirate na spletu vnaprej na uradna spletna stran in velikokrat rezultat popuste na vstopnice.

Če potujete s prtljago ali nahrbtnik, Hampton Court Palace ima nekaj omarice, ki se nahajajo izven Ura sodišča, kjer se levo ročna prtljaga in majhne nahrbtniki in prenočitve torbe (velikost omarice: 45cms širok x 45cms globokih). A 1 £ kovanec je potrebno za njihovo uporabo, ki se je vrnil po uporabi. Velike torbe ali kovčke lahko ostane na lastno odgovornost v uradu paznikov s strani West Gate. Prosimo, da govori s pazniki, ko predstavi svoje vozovnice, če želite uporabljati to možnost.

Obstajata dve samozaposlene gostinskih apartmajev v palači na voljo obiskovalcem za najem. Ribe Sodišče spi do 6 oseb in gruzijska hiša spi do 8 oseb. Za rezervacije in informacije se obrnite na The Landmark Trust .

Hampton Court Palace Izbor

Z več kot 500 let kraljeve zgodovine, Hampton Court Palace ima kaj ponuditi vsem obiskovalcem, od Tudor Kuhinje do znamenitega Andrea Mantegna slikarski niz “Za uspehe CEASAR,” ne boste želeli zamuditi te poudarke na vaš ogled razlogi.

Od 1529 se Tudor Kuhinje obsega 55 sob, pokrita 3.000 sq ft, so zaposlovala 200 ljudi, ki zagotavljajo 600 obrokov dvakrat na dan za Royal sodišča. Še več, bi sodišče kralja Henrika VIII se jih vsako leto popiti neverjetnih 600 litrov piva. Raziščite ta del palače nato podjetje v Veliki dvorani, zadnji in največji srednjeveški dvorani v Angliji, ki je nekoč služil kot jedilnici kralja Henrika VIII za njegovo osebje, ki je še vedno okrašena z tapiserije obesijo očarati obisku veleposlanike.

Vedno mislim kralja Henrika VIII kot velik človek z veliko žena, a je bil privlačen mladenič je poročen s svojo prvo ženo, španski Catherine Aragon, za 20 let in so bili zelo zaljubljena. Imeli so 6 otrok umre ga zapusti brez moškega naslednika in Henry videli to kot Bog ga kaznuje poročil bratovo ženo. Zato je zgodba vemo: nova cerkev Anglije je bila ustanovljena, da bi mu razvezo in njegovih nadaljnjih pet zakonskih zvez v svojem prizadevanju za proizvodnjo dediča.

Prav tako boste želeli preveriti William III je in gruzijske Apartmaji, ki sta bili rezultati različnih vladarjev, ki živijo v palači. Mary II in njen mož William III naročila Sir Christopher Wren obnoviti tretjino Hampton Courtu, ki vključuje “potrebno urad” (Kraljev WC).

Gruzijske Zasebni apartmaji zdaj gostil Galerija Cartoon, ki je bil namenjen za prikaz velike Raphael risanke, ampak ima kopije 17. stoletja kot Queen Victoria je dal originale do Victoria in Albert muzeju.

Kapela Royal je bil v stalni uporabi že več kot 450 let, in to je vedno spremenila glede na to kdo so zasedli palačo. Ko Cromwell živel v palači je odstranil bogato okrašen vitraž, in Queen Anne kasneje dal lesen oltar pred odstranjenih oken.

V Hampton Court Palace Gardens ponujajo 60 arov vrtov, ki vodijo do reke Temze, s še 750 hektarjev mirnem kraljeve parkov. Bodite pozorni na vrtu seznanjena vrt kralja Williama III je bila obnovljena, da svojo 1702 slavo, in Velika trte, ki je bilo zasajeno leta 1768, ki ga je praznoval vrtnar “zmogljivost” Brown in še vedno proizvaja letni pridelek črnega grozdja, ki se prodajajo v palači trgovinah v začetku septembra.

Maze, najbolj obiskana znamenitost v vrtovih, v povprečju traja 20 minut do središča. Prav tako bodite pozorni na Royal teniških igrišč , najstarejši teniško igrišče v Angliji, ki se še vedno uporabljajo vsak dan.

Zabava za vse starosti: Družinske aktivnosti

Hampton Court Palace je družini prijazno atrakcija, ki zabava na tisoče turistov vsako leto in ima aktivnosti osredotočene na otroke vseh starosti. Za družine z majhnimi otroki, ali ki se prevažajo vozički že lahko vozički ali vozički je treba sprejeti po palači in lahko ostane tudi na levem prtljago objektu off ura sodišča, ki se ponaša s buggy Park. Govorite na paznika, če želite uporabljati dvigala, ki so na voljo za vsakogar, ki se ne more upravljati po stopnicah.

Obstaja Družinska soba off zbirke Sodišču malčki, da se svobodno igrajo v mejah palače. Podoben otroško igrišče v Tiltyard kavarni, ki ni na voljo v času šolskih počitnic, in obstajajo tudi različne družinske poti na voljo v informacijskem centru za majhne otroke storiti, saj gredo okoli palače.

Vendar pa niso vsi Družinske poti so se malčki. Obstaja tudi nekaj starejših otrok, ki bodo okrepili svoje znanje o obdobju Tudor, in štiri družine avdio ture so na voljo za usmerjanje otrok, starejših od 6 do palače. V času šolskih počitnic, palača ponuja tudi kostum vodene dogodke in obrtne dejavnosti, ki so namenjene otrokom od 5 do 11.

Jutranje obleke so na voljo v informacijskem centru, kjer se zbirajo brezplačno avdio vodnik. Obstajajo kostumi za vso družino in lahko bi bilo lažje najti drug drugega, ko je palača zaseden, če vse svoje stranke obleke gor. Toda gostje ne morejo priti v kostumu, saj so kostumih akterji v palači vsak dan in osebje ne želite, da bi vas zmesti z njimi.

Maze je priporočljiva tudi za vse starosti, in vstop v Maze je vključen v palači vozovnice. Ne pozabite vrtovi so lepe in odličen kraj za družinski piknik, ki jih lahko prinese svoj obrok ali kupiti sendviči in prigrizki iz Tiltyard Cafe!

Informacije Hampton Court Palace Onemogočen dostop

Hampton Court Palace je zelo velika, tako se zavedajo, obiskovalci, ki želijo videti vse palače notranjosti in vrtovi bodo potovali čez dve milji. Ker se Hampton Court Palace je zgodovinska stavba z neravnih površinah, bi lahko bilo težko za prečkanje. Vendar pa je veliko stopnic so široka in plitva, saj William III, ki je bil astmatik, jih zgradili, tako da bi jih bilo lažje za njega, da plezati!

Večina poti znotraj palače so dostopni za obiskovalce, ki ne morejo povzpeti po stopnicah, kot je dvigalo, da sprejme obiskovalce državne Apartmaji v prvem nadstropju. Govoriti z nikomer, paznika za pomoč. Ročni invalidski vozički so na voljo za uporabo v so na voljo za uporabo v vrtovih palače in enim oseba skuterji, vendar nobenega ni mogoče rezervirati vnaprej.

Obiskovalci s posebnimi potrebami so sprejeti po splošni davčni stopnji, vendar spremnim negovalec, osebni pomočnik, ali spremljevalec je dobil prost vstop-obvestite sprejemi osebje ob nakupu vstopnice, če vaš spremlja oseba, ki je storitev oseba. Vodnik psi so prav tako dobrodošli.

Obstajajo dostopne sanitarije v bazi sodišča, Fountain sodišča, v prvem nadstropju, v puščavi vrtu, in Tiltyard Cafe. Devet invalide parkirnih mest je na voljo na spletni strani na prvi pride, prvi melje. Dva od štirih trgovinah so na voljo za uporabnike invalidskih vozičkov: v Barrack Block Shop in Garden Shop.

Tisti, ki ne morejo priti do razstave Mladi Henry VIII v Wolsey Sobe vidim virtualni ogled, se prepričajte, da preverite vse podrobnosti dostopne na razstavi na uradni spletni strani .