Vodnik po londonskih najboljših parkov

Posted on

Obiskovalci in domačini lahko enako odkriti odsekih zelenja v Londonu, vsak izmed mestnih parkov, ki ponujajo predaha od vrveža britanskega kapitala. Medtem ko so priljubljena lise, kot so Hyde Park in parka St. James je znan med potniki, je London napolnjena s travnatimi travnikov in gozdnih prostranstvih, od katerih nekateri segajo daleč. Skozi vse leto, Londona parki so kot nalašč za sprehod ali miren trenutek kontemplacije – ali celo padec v eni od kopalnih ribnikov.

Hyde Park

Nahaja se v središču Londona, Hyde Park je priljubljeno zbirališče v toplih konec tedna. To je pritrjena na Green Park in Buckingham Palace Gardens na vzhodu in meji na Kensington Palace na zahodu, in Hyde Park se šteje kot del kraljeve parkov, zaradi česar je idealen za ogledovanja znamenitosti. Serpentine, dolg, ozek jezero v centru Hyde Park je, vabi obiskovalce, da bivalni prostor na soncu ali pa iz enega od pedalin, medtem ko se je v bližini Serpentine Gallery ponuja spreminjajoče zaslonov. Ne zamudite Memorial Fountain je princesa Diana, italijanske vrtovi in spomina na holokavst Gardens.

Park Regent je

Park Regent je doma na londonskem živalskem vrtu , kot tudi dolgo, mirno odsek Regent kanala. Ekspanzivna zelenih površin ima tudi slikovito čolnarjenje jezero, je Air gledališče odprto in neskončne pike, da se usede v za popoldanski piknik. Tudi del The Royal Parks, je Park Regent, ki je povezana Primrose Hill, ki ponuja neverjetno poglede na obzorju London odlično za fotografije. Kot odideš, se prepričajte, da preneha z Espresso Bar , majhen kavarni ob parku Broad Walk za pick me up.

Hampstead Heath

Oče severno, Hampstead Heath je priljubljena točka za domačine na sprehod, piknik ali pa se potopite v enem od kopališč ribnikov, ki so ločene za moške in ženske. Tam je veliko za raziskovanje skozi park, od teniških igrišč do jahanje območja z ljubljeno Secret Garden. Glava na West travniku nekaj sonca, ali se odločite za tek skozi gozdnato East Heath. Ker je to ena od bolj rustikalna zelenih prostranstvih v mestu, se skoraj zdi, kot da ste odkrili nekaj oddaljenih gozd namesto metropolitansko park.

Park St. James

Ker St James Park sedi poleg Buckinghamske palače majhno Central Park je znan po svojih barvitih, popolnoma urejene gredice in desetine labodi (vsi, ki so v lasti kraljice). Royal Park je dom številnih ikoničnih praznovanja, vključno Trooping Barva in menjava straže, ki se zgodi v bližini na Mall. Obišči Šentjakobskega kavarna za dnevno ugriz jesti s pogledom na park ali najem enega od ležalniki, ki so na voljo na uro skozi travnatih površin. Ker je v bližini mnogih turističnih znamenitosti, park je tudi kot nalašč za oddih od porabe med napornem dnevu za ogled mesta.

London Fields

Prej paše stran za domače živali, London Fields je eden izmed najbolj priljubljenih East Londonu zelenih prostranstvih, zlasti ob koncu tedna. London Fields Lido , ki se nahaja v severnem delu parka, pozdravlja plavalci svoje ogrevan bazen vse leto. Ob sobotah, Londončani glavo na Broadway Market , tedenski prostem trgu hrane, da zgrabite kosilo in nekaj piva, da uživajo na travi. Obstajajo tudi številne gostilne in lokalne pivovarne vzdolž meje parka ( Pub na park je še posebej priporoča).

Victoria Park

Victoria Park, mesto je najstarejši javni park, pogosto gosti glasbene festivale in letnih dogodkov, kot novembrski Bonfire Night, vendar East London park je super izlet koli naključno dan. To je ena izmed večjih zbirk Londonu polj, igrišča in gozdnih kulise, in tam je čolnarjenje ribnik skupaj z japonskim pagoda in Pavilion Café. Ne preskočite staroangleške vrt in se prepričajte, da se sprehodite po Regent kanal, ki se razteza ob jugozahodnem robu parka, in tiste z otroci bodo našli neskončne zabave na Victoria Park Splash Pool (prinesete brisačo).

Haggerston Park

Moraš vedeti, kje iskati poiskati Haggerston Park, dokaj kompaktno odprt prostor na področju Hackney. Vsebuje tudi Hackney mesta Farm , zbirko Barnyard živali, ki ponuja prost vstop za odrasle in otroke, in obstaja več igralne površine, namenjena družinam. Aktivne obiskovalci lahko našli skladbe BMX cikla, pa tudi igralne površine za nogomet in tudi namizni tenis. To je pogosto precej tišji od večjih parkov, zlasti zato, ker je to večinoma uporabljajo domačini, tako da lahko obiskovalci zlahka najdejo mirno mize ali mesto trave, da uživajo v toplem vremenu popoldne.

Battersea Park

Up-and-prihajajo območje Battersea, južno od reke Temze, se ponaša z očarljivo park z čolnarjenje jezero, galerijo in majhnih otrok živalskem vrtu. V subtropskih vrt, ki sega v leto 1858, so opazno vrhunec, gojenje rastlin, kot so bambus in bananovcev skozi vse leto. Snap fotografijo London mir Pagoda priobalnega ali si privoščite skodelico čaja na Pear Tree Café . V parku se nahaja poleg elektrarne Battersea , ki je trenutno preurejeno v trgovinah in stanovanja, in bližnjo sijajna novega ameriškega veleposlaništva.

Holland Park

Odkriti bujne tuje zemljišče na Kyoto Garden, japonski vrt skrite v Holland Park (izpolniti z pavi). To je najboljši razlog za potovanje v zahodnem Londonu, čeprav Holland Park ponuja tudi številne druge zaželene znamenitosti, vključno z nogometno igrišče, igrišča za tenis in kavarno. Ker je park se nahaja sredi Notting Hill, Kensington in Chelsea, je to lahko v kombinaciji s sprehodom skozi Portobello Road ali obisk Kensington Palace.

Richmond Park

Velika stenami Richmond Park, prvotno 17. lov stoletja tla, se lahko odkrili jugozahodno od središča Londona in je napolnjena s skrite kotičke. Del Royal parkov in velja za naravni rezervat Natural, da je najbolj znan kot doma na stotine jelenov, ki se prosto pohajkovanje razloge. Na voljo je tudi igrišče za golf, jahanje hlevi, izposojo koles in Isabella Plantation , gozdnati vrt, ki sega v leto 1830. To je skoraj nemogoče videti celoten park, tako da bo načrt, preden greš (in ne zamudite kralj Henrik je kupček, ki ponuja panoramski pogled na Temzo in visok mesta skyline).