Vodnik za Bali vodnih športov Hotspot Tanjung Benoa

Posted on

Vodnik za Bali vodnih športov Hotspot Tanjung Benoa
Bali Tanjung Benoa plaža zavzema vzhodno obalo Južne Bali, takoj severno od šopirjenje Nusa Dua enklavi krajev. Za razliko od mnogih drugih odsekih-surf prijazen Bali obale, Tanjung Benoa nima mehanike valov, ki prinašajo v Big Kahunas.

In morda, da je vse v korist Tanjung Benoa je: medtem ko so valovi so prešibki za deskarje, ampak ravno prav za vse ostalo, kar lahko storite za zabavo na morsko vodo (ali pod njim). Charlie ne more deskati, da Napačno citirati Col Kilgore , a je prepričan, lahko naredimo skoraj vse ostalo na vodi.

Kako ležaji na Tanjung Benoa

Tanjung Benoa ni nikjer v bližini, kot antiseptik, kot Nusa Dua, vendar je nikjer v bližini, kot neotesani niti kot downmarket kot Kuta, bodisi. Vibe območje je bolj zrel in družine – deskarjev ponavadi izogniti Trijezan valov Tanjung Benoa je, tako da voda jasno, kajaki, Jetskis, parasailers in banan čolne.

Jalan Pratama , glavna cesta servisiranje naselja in hoteli oblog Tanjung Benoa plažo, poteka navpično od juga proti severu, če prihajate iz letališča.

Cesta je podložena z obilno izbiro restavracije, zdravilišča, moneychangers in oblačila trgovin na zahodni strani ulice in številnih krajev fronting plažo na vzhodni strani profil ceste, od classy Conrad Bali za cenejše možnosti, kot so Core Hotel Benoa .

Severni vrh Jalan Pratama vodi do ribiške vasice, prehajamo iz turističnega odsek Tanjung Benoa je v backstreets domačini naseljenih. zahodno od Jalan Pratama ulice predstavljajo uspešno balijski skupnosti, s templjem na severni konici in živahnem pristanišču navzdol zahodni obali polotoka.

Vodni športi na Tanjung Benoa

Nimate ostati skupaj Tanjung Benoa vzeti kramp lokalnih dejavnosti vodnih športov. (Ampak prepričan pomaga.)

ponudniki vodnih športov ponujajo veliko možnosti (in veliko konkurence), da se zagotovi široko paleto cenovno možnosti. Večina ponudnikov paket katero koli od naslednjih v njihovih storitev – vožnja na banani, smučanje na vodi, parasailing, wakeboard in potapljanje. Lahko primerjate različne ponudnike, da bi dobili ceno, ki jo želite.

Če ne prebivajo v beachfront letovišče na Tanjung Benoa (ki imajo običajno svoje izvajalce lastnih vodnih športov), ​​lahko najamete enega od teh ponudnikov vodnih športov za testiranje vode za sebe:

Poskakuje trend, nekateri vodni športi ponudnikov v Tanjung Benoa specializirani za eno dejavnost, kot je nekaj ponudnikov spodaj:

Bali Seawalker deluje iz hotela Grand Mirage, in ponuja seawalking storitve – pokroviteljev so opremljeni z dihanjem-cev opremljena čelado in uteži, nato pa je padla v morje, na globini okoli 10 metrov. Setup omogoča zavetnik hoditi okoli in čudite podvodnih znamenitosti. Jalan Pratama 74, Tanjung Benoa; Telefon: +62 81 338 016780, seawalkerdiving.com

Lebdeska Bali specializirano flyboards, tako ime. Flyboards so na vodni pogon jetpacks, da poganjanje nosijo nekatere osem do deset metrov v zrak – kvalificirani flyboarders lahko storite spektakularne skoke, somersaults, celo potop in kršijo vodo, kot so delfini! Jalan Segara Windu No.112, Tanjung Benoa; Telefon: +62 272 335 2030, flyboard-bali.com

Kultura in Narava Znamenitosti na Tanjung Benoa

Poleg plaže, Tanjung Benoa ni posebej znan po svojih turističnih znamenitosti, vendar pa je pošteno malo lokalne barve na polotoku, ki je vredna ogleda. Na severnem koncu polotoka, boste našli dva templjev, ki se nahajajo v hoje od drugega:

  • Pura Taman Beji je v pogledu na morje, tradicionalni balijski tempelj, ki je bila nekoč last lokalne kraljeve družine. Konča templja so zanimiva študija kontrastov: tri tempelj vrata imajo-zlato pobarvane vrata, določene v zapleteno izrezljan belega peščenjaka. Vam ne bo dovoljeno vstopiti, če niste oblečeni pravilno, vendar kipi zunaj je vredno ogleda. ( Google Maps )
  • Klenteng Caow Eng Bio je Tanjung Benoa najstarejši kitajski tempelj. Rdeča barva shema jo spelje lepo zoper sivo ulico; notranjosti, kip zmaj čoln stoji pod tradicionalno pagoda. Tempelj je na najbolj zanimiva v kitajsko novo leto in Waisak počitnice. ( Google Maps )
  • Oba Pura Taman Beji in Klenteng Caow Eng Bio so v kratki razdalji drug od drugega, zato se mnogi obiskovalci vidijo tako na isti poti.
  • Bumbu Bali kuhanje razred je odličen kraj, da bi dobili bolj praktične izkušnje z Balinese hrano . Izseljenec chef Heinz von Holzen, pomaga balijski kuharji, bo gostom na tornado ogled domače kuhinje, ki se začne s potovanjem na lokalnem trgu in konča z gosti pokušino svojo, skrbno izdelane ročno delo. ( Google Maps )
  • Bali Turtle konservatorij ogled obiskovalce popelje do želva svetišče na zahodni obali polotoka. Želva svetišče je mogoče doseči preko steklenim dnom, ki ponuja razgled na korale pod morjem. Svetišče sama Zavetišča število ogroženih morskih želv, iz jajc, da v celoti zrel želve v velikih holdingov cistern. ( Google Maps )

Dining Out v Tanjung Benoa

Jalan Pratama je podložena z restavracijami vseh velikosti in proračune. Večji hoteli imajo svoje dining obratov, od katerih so nekateri dovolj opazne, da bi pritegnili outsider pozornost.

Za fino balijski večerje, pojdite na Bumbu Baliju (Jalan Pratama, Google Maps , Telefon: 62 361 774 502; balifoods.com ). Bumbu Bali je priznal Miele vodnika kot eno od svojih petih najboljših indonezijske restavracije. Saj ne more iti narobe z rijstaffel na Bumbu Bali.

Za bolj sodobno bar in stranke izkušenj, pojdite na Sakala (Jalan Pratama 88, Tanjung Benoa – Google Maps , telefon: 62 361 774 499; sakalabeachclub.com ) , Prijetno moderno mesto na Tanjung Benoa za pijačo in morskih sadežev.

Za sodobne azijske kuhinje, poskusite Tao Bali (Jalan Pertama 96, Tanjung Benoa; telefon: +62 361 772902, taobali.com ), na plaži restavracija izbor vietnamskih, kitajskih in tajskih priljubljene v romantičnem al nastavitev fresco z označeno ukrivljenih bazen v središču.

Hotels & Resorts na Tanjung Benoa

hoteli in letovišča Tanjung Benoa je postavljenih v glavnem na vzhodni strani polotoka, kjer je plaža ujame vzhajajočega sonca. V tame tokovi na Tanjung Benoa plaži ustvariti popolno resort nastavitev za obrate brstenje vzdolž obale; mnogi izmed njih ponujajo vodne športe in druge aktivnosti povsem primerna za valov.

Obstaja možnost za skoraj vse potrebe na Tanjung Benoa – tukaj je majhen izbor:

Družini prijazno naselje: preverite v Grand Mirage Resort , Izvaljen štirinadstropni, 310-sobno Obalno letovišče z otroški klub, ogromen bazen, in dostop do tako motoriziranih in nemotoriziranih vodnih športov. Njihove all-inclusive bivanje zagotavlja skoraj neomejen dostop do zdravilišča udobja, za približno 80% več kot običajne cene.

Luksuzni namestitve: preverite v Conrad Bali , razkošje beachfront območje z 353 sobami ponuja panoramski pogled na ocean. Nahaja se v 6,8 hektarjev tropskih vrtov in lagunah, Conrad ima kaskadnih slapov in ob obali poročno kapelo, navedene na ocean pomola.

Možnost Proračun: Core Hotel Benoa nudi 24 sob, nekatere s pogledom majhen bazen. Tanjung Benoa plaža je tri minute hoje. Brezplačen brezžični internet je na voljo po vsej lastnine.

Tanjung Benoa obala lahko ranljiva cunamijem – če je to skrb, preberite članek o cunamijem, pripravljen hotelov v Bali.

Nakupovanje v Tanjung Benoa

Tanjung Benoa ni posebej znan po svojih nakupovalnih scene – medtem ko je ulice pošteno število umetniških trgov in oblačila trgovin, nakupovanje na Jalan Legian ponuja veliko več možnosti in vrednost. Ne poskušajte hodil po zahodni strani ulice in raziskati njihovo izbiro umetnosti, nakit in oblačila (tako pristne in ponarejene).

Najbližji nakupovalni center na Tanjung Benoa je zbirka Bali v Nusa Dua, ki je del našega seznama nakupovalnih centrov v Južni Baliju. Brezplačen avtobus povezuje hotelih Tanjung Benoa in Nusa Dua z zbirko Baliju.

Za nakupovalne možnosti, ki je blizu, preberite članek o nakupovanju v Južni Baliju; ali preberite povzetek nakupovalni scene Baliju.

Prevoz Tanjung Benoa, Bali

Tanjung Benoa je v bližini letališča Bali, približno dvajset minut vožnje v minimalno prometa, vendar do eno uro stran v težkih prometnih razmer. Jalan Legian v Kuta, je približno 30-45 minut vožnje od Jalan Pratama.

Preverite, če je vaš hotel ponuja prevoz do letališča. Če ne, taksiji so zelo enostavno priti v tem delu južne Bali.