Vodnik za letališče Changi, Singapur

Posted on

Gateway Singapur, Flight Hub na ostalem jugovzhodni Aziji

Vodnik za letališče Changi, Singapur

Changi Airport Singapur (IATA koda: SIN, oznaka ICAO: WSSS) je ena izmed najprometnejših letališč v regiji: živahno tri-terminal kompleks na severovzhodu Singapur obravnava več kot 100 letalskih družb, ki plujejo v in iz države otoku.

V prostoru na teden, približno 6000 leti letijo v in iz letališča Changi, predelavo več kot 46 milijonov potnikov, ki letijo ven (ali od) več kot 60 držav in ozemelj po svetu.

  • Lokacija letališče Changi: 1 ° 21’45.8496 “S, 103 ° 59’27.9254” E ( Google Maps )

Ta članek je prvi od dveh delov:

  • V prvem delu smo razpravljali, kaj lahko pričakujete, ko ste letijo v Singapur skozi letališče Changi, in kako priti do ostalega Singapur, ko ste zapustili odhoda območje letališča.
  • V drugem delu se bomo pogovorili o tem, kaj storiti, če imate layover na letališču Changi – vaše nastanitve izbire, zmogljivosti letališča za čakanje potnikov (vključno s premium salonih, kot so Zeleni trg), in kako preživeti layover touring kompaktni otok država.

Letenje Into letališče Changi

Letališče Changi enostavno dostopna z leti iz Los Angelesa (primerjava cen), San Francisco (primerjava cen) in New Yorku (primerjava cen). Od tod lahko obiskovalci letijo praktično kjerkoli v jugovzhodni Aziji, kot glavni nosilci v regiji in proračunske letalske družbe servisiranje redne lete iz Changi.

Imetniki potnih listov ZDA, ni treba pridobiti vizum za obisk Singapur; vstopna Pass omogoča največjo bivanje 30 dni. Za ostale informacije o potovanju v otoku stanju, se glasi takole: Singapur Travel Essentials – Podatki za prvič obiskovalcev v Singapurju .

Singapur je bolj previden kot v večini drugih držav, kjer so zaskrbljeni prepovedane predmete: potniki so bili aretirani za nevede prinaša v nekaj krogel v njihove prtljage. (Preberite več: Aussie opozoril po živo strelivo nahaja na njej na Changi Airport – ChannelNewsAsia.com ) Nekatere postavke zahtevajo pisno dovoljenje Singapur policije licenciranja in regulativnega oddelka; veljavna dokumentacija se lahko zahteva ob prihodu.

Vaš Status Changi Airport letenja

Sledite spodnje povezave do aktualnih informacij poleta z letališča Changi, vključno s prihodi in odhodi:

Kako in iz letališča Changi

lokacija Changi letališča je na severovzhodu Singapur omogoča gostom, da pridejo v centru mesta v 40 minutah po izstopu z begom.

Od letališča Changi, lahko potniki potujejo z ostalimi Singapur skozi eno od naslednjih možnosti prevoza:

Bus: avtobusnih terminalih v kleteh vsak terminal zagotavlja neposreden dostop do Singapurja. Najbolje je, Bus # 36, ki zank od letališča do središča mesta in nazaj, mimo Suntec City, Ritz-Carlton tisočletja v okrožju Marina Bay, in Orchard Road (z nakupovanje in hoteli izobilju), na tej poti. Avtobusi sprejeti natančno sprememb, vendar je veliko bolj priročen za uporabo kartice za EZ-Link iz terminala MRT na Changi terminalu 2, če iščete za nadaljnje potovanje okoli Singapurju v prihodnjih dneh.

Drugi avtobus številke odhajajo iz Changi – SBS 24, 27, 34 in 53, in smrt Trunk službe 858 – storitev Singapur primestnih “heartlands”, doma na državni lasti stanovanja visokih in malo zanimanja za turiste.

MRT: MRT terminal v kleti terminala 2 omogoča neposreden dostop z vlakom do ostalega Singapurju. Bodite že opozoril: boste morda morali prenesti vlake kot greš. Šteje sem nič manj kot tri prenose vlak pri vožnji iz Changi Airport do Marina Bay Sands.

Taxi: taxi stojala lahko takoj dosegli izven terminalov prihodom Changi je. Cene vozovnic so odmerjene, z dodatnimi doplačila dodane za dostop do letališča in potovanja pozno ponoči.

Car Rental: SIXT in AVIS delujejo učinkovito najem vozil za potnike, ki želijo voziti svoje vožnje po celem otoku. Primerjajte obrestne mere za najem vozil v Singapurju.

Marina Bay Sands Shuttle: Gostje, ki bivajo na Marina Bay Sands dobili poseben prevoz zase. Avtobus zapusti terminali 1, 2, in 3 vsake pol ure vsak dan. Samo predstavljamo izpis potrditvene e-pošte do avtobusne operaterja shuttle ob vstopu na avtobus. Več info tukaj: Letališče avtobus – MarinaBaySands.com .

  • Ostanite nekaj časa: preberite pregled izkušenj Marina Bay Sands. Ali če želite izvedeti o javnem umetnosti v Marina Bay Sands: hodil Marina Bay Sands “Art pot v Singapurju .

Zapusti letališče Changi

Obiskovalci letališča Changi so odlično postavljeni tako, da letijo praktično kjerkoli v regiji – na stotine direktnimi leti, z velikimi prevozniki v regiji ter nizkocenovnih letalskih prevoznikov nudi svoje storitve, letijo iz Singapurja na vsakem vogalu jugovzhodni Aziji.

  • Nonstop, v imenu ljubezni: za seznam turističnih destinacij v regiji, ki jo lahko doseže nonstop iz Singapurja, se glasi: direktni leti iz Singapurja v ostalem jugovzhodni Aziji.

Ob odhodu z letališča Changi, ki jih lahko unovčite za 7% blaga in storitev Tax (GST) plačuje za vaše nakupovanje v Singapurju , preden letite; o vračilu Shema Elektronski turistični (ETRS) poenostavi celoten proces.

ETRS samopomoč kioskih na Changi vam dodate svoje nakupe in izračun nadomestila vam dolguje; lahko odkupi za vračilo davka na število števcev nadomestil v salonu odhoda.

Nadaljujte s krajšim dva naše letališče Changi uvod – Postanek na letališču Changi, Singapur .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *