Vodnik za nočno življenje v Pai, Tajska – Kje najti najboljše Glasba in bari v Pai

Posted on

Vodnik za nočno življenje v Pai, Tajska - Kje najti najboljše Glasba in bari v Pai

Saj ne bi pričakovali Pai, ko mirno reki kraljestvo popotnike in “hipi” prebivalcev, da imajo veliko nočnega življenja, vendar to počne.
V tem primeru, velikost ni pomembna: Nočno življenje v Pai, je verjetno bolj raznolika kot nočno življenje v veliko večji Chiang Mai! Nekateri rezidenti za daljši čas v Chiang Mai, da 4-urno potovanje do Pai samo za zabavo ob vikendih. Ne samo, da je Pai enostavno naletel na peš (no tuk-tuk je potrebno), obstaja veliko zdravih aktivnosti za pozabili vaše mačka.

Ampak ne skrbite, bari v Pai so prav tako enostavno, da bi se izognili, saj so našli. Za razliko od drugih mest stranka na Tajskem, vam verjetno ne bo treba skrbeti za uporabo ušesnih čepkov za pobeg tolkel glasbo. Polnoči ura izklopi 90 odstotkov ukrepa v mestu poleg majhna peščica, ki se odločijo za plačilo globe, da ostanejo odprta.

Zgrabi enega od brezplačnih kart najdemo po vsem mestu ali pa zahteva lokalna kje najti te velike kraje!

Za Craft Beer

Malo Jikko pivski bar, ki se nahaja neposredno na Walking Street je lahko vaša edina možnost za obrtno pivo (za zdaj) v Pai. Na srečo, vzdušje je prijazen, ljudje gledajo možnosti na pretek, in mesto se zdi večno Vesel.

Če želite eno od običajnih treh domačih izbire piva na Tajskem, pojdi drugam. Za mednarodni izbor, Jikko je pravi kraj!

Za Hip-Hop Glasba

Čeprav lahko stare šole 90. hip-hop glasbe rahlo zdi iz kraja v “sproščenem” reki mesta, je lahko nostalgičen za nekaj … ahem … starejše potnike. Velik Zakaj ne? Bar prav v srednjem delu Street eksplozije v Sprehajalne bije od Dr Dre in prijatelji nočnih. Vprašajte o svojem srečno uro special.

Za Punk Rock

Ironično je, da tiho malo Pai je dom enega od jugovzhodne Azije najboljših punk rocka barov. Blah Blah Bar, tik za vogalom od ulice Walking mimo restavracije Čaroven No, je splattered z vintage plakatov in veliko punk Zamotek iz Berlina.

Pijače so poceni, in edina stvar Provokativna kot dekor je glasba. Blah Blah Bar je dobesedno baraka. Če vidite verižno-up strukturo okrašena z grafiti, prišel nazaj kasneje, you’ll z veseljem si storil.

Za živo glasbo in vzdušje

Jazz Hiša ima vse: sobe, hrano, pijačo in glasbo. Vzdušje je prijetno in chill večina noči kot nadarjeni živo izvajalci boljši kot običajno, tudi izrabljene zajema tako pogosto slišati.

Jazz Hiša se nahaja izven Walking Street na poti k reki (zavijemo levo tik pred tempelj).

Za DJ-je in črnih luči

Boom Bar le okoli glavnega ovinku ulice Walking ima DJ potenje preko prenosnih računalnikov in črno-svetlo umetnosti na stenah. Poceni pijače obdržati priljubljen pri popotnike, ki se ustavijo v za hrano, druženje, in da uživajo elektronsko glasbo.

Za “Secret” Cosy prostora

Duh Bar ni res skrivnost, vendar pa meni, da je tako. Ozek vhod dobesedno skriva v preprostem pogled na ulici hojo. Zelo ozka kegljišče blizu 7-Eleven pripelje do manjšega, vendar-prijeten zunanji prostor, obdan s stavbami; poglej za laserske luči! Lepo razsvetljava, požar jama in živo izvajalci ohraniti mirno malo kotiček gulilec na nekaj noči.

Čeprav so zofe iz betona (res), Duh Bar je lahko eden od Coziest skrivnosti v mestu.

Za Pool in Veliko druženje

Rumena Sun Bar je drugo-to-zadnja postaja za večino ljudi, ki se selijo proti pozno ponoči Zakaj ne Bar. Do takrat ponoči, to je eden od najbolj obremenjenih, večina socialnih krajev v mestu!

Kavči, biljard, in sedeži s pogledom na ulico ustvariti zelo družbeno ozračje za mlade popotnike. Odprite pozneje kot večina, Yellow Sun zapre okoli 1 am in je pozicioniran na poti do Do not Cry Bar.

Za pozne hrane in pijače

Zloglasni Do not Cry bar samo čez reko, je eden izmed redkih odprtih možnosti po 1 uri glasbe, trije bari, taborni ogenj, klimatizirano ples komore, in občasne požarne kaže, da ljudje dobesedno zabavali do sončnega vzhoda na nekaj noči.

Catering na zelo nočne množice s munchies, so pai je le hrana vozički pozno ponoči parkiran strateško čez cesto.