Vodnik za potovanja Italija z vlakom

Posted on

Vodnik za potovanja Italija z vlakom

Italijanski železniški sistem je dokaj obsežen, in cenejši od večine evropskih železniških sistemov. Vaši prijatelji lahko vam povem, da je edini način za prikaz Italijo z avtomobilom, vendar vam ne bo dolgčas s krajev, ki jih lahko vidite z vlakom v obdobju enega meseca.

železniške proge za visoke hitrosti, kot je določeno v Italiji novih vlakih lahko dobili od centra do centra mesta v veliko krajšem času od vrat do vrat, kot na poletu. Dobili boste gledal kulise iti tako, dela, ali Jabber s sopotnikom in turisti, medtem ko kilometrov letenje.

Za podrobnejše informacije o italijanskem železniškega sistema, in za nakup vstopnic, si oglejte  Trenitalia  mesto. Ogledate si lahko urnike, dobili posebne ponudbe, in se glasi “Hot-novice”, kot tudi informacije o vlakih in ladjah. Če načrtujete evropsko potovanje z vlakom, lahko posvetuje z  nemško DB Bahn  mesto, ki ga potniki so ob najbolj celovito železniškega informacije za Evropo je priznal.

Razumevanje linij vlakov v Italiji

Lahko uporabite železniški zemljevid Italija zgoraj načrtovati svoje italijanske počitnice. To kaže večjih italijanskih mest in železniške proge, ki jih povezujejo. Na primer, za enodnevne izlete v Milanu in Benetkah iz Rima so izvedljivo z vlakom.

Črte v vijolično se uporabljajo za vlake za visoke hitrosti, kot serija Frecce, ki so večinoma nadomesti Eurostar Italia in IC (InterCity) vlakov. Oranžne linije so primerne le za počasnejše vlake.

Torinski v Benetke pot v sebi skozi veliko nujnih mestih, vključno Milano, Brescia, Verona in Padova, da naštejemo samo nekatere.

Italijanski vozovnice in vozovnici

Na splošno velja, vlak potovanje v Italiji je cenejše od drugih držav v Evropi. Večina izkušeni popotniki kupite od točke do točke železniških vozovnic. Ti bi morali potovati daleč drug od vaših štirih potovalnih dni, tako da bo Italija Rail Pass vredno naložbo. Še vedno, če ne govorijo italijansko, lahko se odločite za udobje železniško vozovnico.

Boljša ponudba za potnike bo v Francijo in Italijo lahko combo akcije. Ne pozabite, da pri teh prehodih boste morali uporabiti svoje akcije potovanja dni za daljša potovanja, da bi železniški akcije vredno stroškov.

Bolj nejasna je vozovnic na hitrih vlakih, kot so Frecce vlake (Frecciarossa, Frecciargento in Frecciabianca), kjer boste morali kupiti tudi obvezno rezervacijo sedeža. Nekateri potniki radi imeli vstopnice za te vlake v žepih pred odhodom za svoje počitnice, ne da bi se ukvarjajo s sredstvom za vozovnice, ki govori samo italijansko. Brez težav način za to je skozi  Izberite Italiji , kjer si lahko ogledate urnike in nakup vstopnic z avtomatskimi rezervacije sedeža neposredno.

Novi fant na blok je  Italo , neodvisni železniško omrežje za visoke hitrosti, ki vas dobi med večjimi mesti hitro, potujejo s hitrostjo do 360km / h. Rim Firence ti bo malo manj kot eno uro in pol na Italo vlakih.

otoki

Vlaki na otokih Sardinija in Sicilija, so na splošno počasnejši od vlakov na celini.