Vodnik za veleposlaništva v Parizu: Kaj Obiskovalci vedeti

Posted on

 Vodnik za veleposlaništva v Parizu: Kaj Obiskovalci vedeti
Kot osnovni varnostni ukrep, ko potujejo v tujino, to je vedno dobra ideja, da vedo, kje se nahaja vaš lokalni veleposlaništvo ali konzulat. Še posebej, če ste za načrtovanje prvo potovanje v Pariz, se prepričajte, da upošteva, če so vaši vladni predstavniki se nahajajo v primeru izrednih razmer ali druge potrebe.

Ko stopim v stik ali obisk svoje veleposlaništvo:

V nekaterih primerih to ni samo dobra ideja, da se obrnete in / ali obiščite veleposlaništvo: to je nujno, da to storite. Situacije, ki vedno upravičujejo potovanje vključujejo naslednje:

  • Izguba ali kraja potnega lista
  • Da bi morali poročati manjkajoče osebo ali smrt
  • Druge osebne nesreče, ki lahko zahtevajo pomoč svojega veleposlaništva

Morda boste želeli, da se obrnete ali obiščite svojega ambasado za pridobitev varnostnih potovanje opozorila, pomoč z dolgoročnimi bivanje v Parizu, in notarske storitve.

Opomba: To je vedno priporočljivo, da se registrirajo z veleposlaništva pred potovanjem. To bo lažje za veleposlaništvo, da vas poiskati v primeru izrednih razmer. Številni potniki spregledati to pomemben korak, vendar bi morali verjetno, da časa, da skrbijo za to pred naslovom v tujini.

Prosimo, da se pomaknite navzdol, da bi našli svojo ambasado:

  • Ameriška ambasada v Parizu
  • Veleposlaništvo Kanade v Parizu (in povezavo do informacij za vse druge veleposlaništev)

Ameriška ambasada v Parizu

Ameriško veleposlaništvo v Parizu , centralno nahaja med Elizejskih poljan in Chatelet na desni mesta banke, nudi številne storitve ameriški državljani potujejo ali bivajo v Parizu. Izdaja potnega lista ali zamenjavo, notarske storitve, varnostne potovanje nasvete in reference obdavčiti in pravni strokovnjaki so med nekatere storitve, ki jih je urad ameriških Services upravlja na veleposlaništvu.

Ste izgubili potni list? Če želite takoj zamenjati dokument, boste morali obiskati veleposlaništvo osebno, lahko pa tudi zahteva nadomestni potni list, ki ga navadni pošti, če ste na obisku v francoski prestolnici ali državo, za daljše časovno obdobje.

Lokacija in Kontakt Informacije:

Urad ameriškega storitve
4, avenue Gabriel
75008 Pariz (8. okrožje)
Metro: Concorde

E-mail kontakt: Najhitrejša pot do odgovora iz ameriškega veleposlaništva je, da pošljete e-pošto: citizeninfo@state.gov

Telefon za nujne primere kontakt:  +33 (0) 1.43.12.22.22 (opomba: morate spusti kodo države, “33” in dodati je naslon “0” pri izbiranju iz v Franciji)

Delovni čas, ki ga službe:

Registracija z ameriškega veleposlaništva v Parizu: vsi ameriški državljani, ki potujejo v Francijo, je treba prijaviti pri veleposlaništvu pred potovanjem. Obiščite stran Državljan storitev na uradni spletni strani , da se naučijo, kako to storiti.

Prosimo, upoštevajte: Velike torbe in kovčke, ne bodo sprejete s pomočjo varnosti na veleposlaništvu. Prepričajte se, da le majhne vrečke, ali pa bo najverjetneje obrnil proč.

Kanadski veleposlaništvo v Parizu

Kanadski veleposlaništvo v Parizu zagotavlja kanadske državljane obisku ali prebivajo v Franciji, s številnimi ključnimi storitvami, ki jih osebno ali po telefonu in pošti. Veleposlaništvo se nahaja v Parizu 8. okrožju, v bližini Elizejskih poljan.

Lokacija in Kontakt Informacije:

35, Avenue Montaigne
75008 Paris (8. okrožje)
Metro: Alma-Marceau ali Franklin D. Roosevelt

Kontakt telefon v sili: 33 (0) 1.44.43.29.00. (padec kodo države, “33” in dodajte nazaj “0” pri izbiranju iz v Franciji)

Konzularne informacije po e-pošti: Izpolnite obrazec na spletu

Delovni čas, ki ga službe:

Potnega lista storitve so na voljo od ponedeljka do petka, od 9.00 do 12.00 ure, razen kanadski veleposlaništev počitnice , ko je urad zaprt.

V vašem Stay– Online Vodnik: bo Kanadski državljani, ki bivajo dlje časa v Parizu našli odgovore na številna praktična vprašanja na spletni vodnik veleposlaništva:
(preberite tukaj)

Potrebujemo novo veleposlaništvo?

Če želite poiskati kontaktne podatke in druge praktične informacije za vse druge veleposlaništvih in konzulatih v Parizu, tudi za države, ki pripadajo Evropski uniji, lahko brskate abecedni seznam na tej strani.  Vodenje hitro “Embassy iskanje” v polju na desni strani strani je najhitrejši način, da bi našli tvoje.