Voi Lontoossa: Weather, nyt ja silloin, ja mitä nähdä

Posted on

 Voi Lontoossa: Weather, nyt ja silloin, ja mitä nähdä
Lontoo on hieman huonomaineinen oikullinen sää, mutta toukokuun on oikeastaan ​​aika johdonmukaisesti. Päivät ovat pitempiä ja aurinko on inching tiensä kohti lämmintä. Se on hyvä aika käydä ja löydät paljon tekemistä suhteellisen rauhassa, koska sightseeing väkijoukkoja ei ala laskeutui alueella vielä kuukauden tai niin. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella matkaa.

Sää

 • Keskimääräinen korkea: 62 ° F (17 ° C)
 • Matalin: 46 ° F (8 ° C)
 • Keskimääräinen märkä päivää: 8,5 päivä
 • Keskimääräinen päivittäinen auringonpaiste nousee yli kuusi tuntia

Mitä Pack

 • Varaudu muutosta.
 • Pidä kevyt vedenpitävä takki mukaasi päivää pois. Se harvoin lunta Lontoossa tähän aikaan vuodesta, mutta sinun täytyy se Sateen sattuessa.

kohokohtia

RHS Chelsea Flower Show on silloin kukkakaupat ja kasvattajat debyytti niiden uusien laitosten vuosittain vedoten Royal Hospital Chelsea. RHS tarkoittaa Royal Horticultural Society, ja suuri paviljonki esittelee yli 100 taimitarhoilla. Ei paljon ostettavissa eri kauppa seisoo myyvät tuotteet ja tarvikkeet.

vuosittaiset tapahtumat

 • Jalkapallon FA Cupin finaali  tapahtuu lauantaina toukokuun puolivälissä vuosittain. Muista, että “jalkapallo” tarkoittaa jalkapallo Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Britit rakastavat amerikkalainen jalkapallo, myös, mutta he pitävät sitä eri peli kokonaan ja sinun on vaikea löytää lontoolainen joka kutsuu tätä peliä jalkapallo. FA Cupin finaali esittelee tämän Englanti jalkapallo.
 • PJF (jäljempänä kasperteatteri Fellowship) isännöi kasperteatteri Festival Covent Garden toukokuun puolivälissä. Se on kolmen päivän tapahtuma, joka sisältää tyypillisesti yli 60 Punch esityksiä pitkin pääkatu ja rannan City Square, joka on erityisesti rakennettu festivaalin.
 • Kensington nukkekotiani festivaali  tapahtuu myös toukokuun puolivälissä vuosittain, ja se on tapahtunut vuodesta 1985. Festival isännät yli 170 taiteilijaa eri puolilta maailmaa memorializing joka kirjaimellisesti pieni elämänalueilla pienoiskoossa. Materiaalit ja työkalut ovat ostettavissa, jos olet taipuvainen ottamaan veneen itse.

Yleiset vapaapäivät

Lontoo kutsuu sen juhlapyhinä “pyhäpäivinä”, koska pankit ja monet muut yritykset sulkemaan ovensa päivä, vaikka kaupat ja nähtävyydet usein pysyvät auki. Pyhäpäivinä kätevästi levinneet ympäri vuoden ja koulut ovat tyypillisesti kiinni näinä päivinä samoin. Löydät paljon paikallisia nauttia eri tapahtumista heidän vapaapäivää, joten odottaa enemmän kuin tavallinen toukokuun väkijoukkoja. Kaksi juhlapyhinä järjestetään toukokuussa.

 • Lontoolaiset juhlia Vappu ensimmäisenä maanantaina toukokuussa.
 • Viimeisenä maanantaina toukokuun keväällä vapaapäivä tai helluntaina, British nimi helluntai, kristillinen juhla vietetään 49 päivää pääsiäisen jälkeen.