Voor het boeken van een hotel in Bali – Hoe te kiezen voor de beste accommodatie in Bali

Posted on

Voor het boeken van een hotel in Bali - Hoe te kiezen voor de beste accommodatie in Bali
Voor het boeken van een hotel in Bali, zijn er een paar kanttekeningen te overwegen – vooral als het winkelen voor accommodatie online, terwijl nog steeds thuis.

Traditioneel hotel of pension? Homestay of Airbnb? Een breed scala aan keuzes tegemoet te komen aan meer dan 4 miljoen gasten die op het eiland het hele jaar door. Hotels variëren van luxe en seclusive shanties dat kost minder dan $ 10 per nacht.

Bali is een topbestemming in Azië. Sterker nog, het is de meest bezochte van de geschatte 922 bewoonde eilanden van Indonesië. Laat uw droomvakantie niet riskeren door vast komen te zitten in een plaats waar je niet genieten.

De beste plek om te verblijven in Bali

Er zijn een heleboel plekken om te verblijven in Bali, maar bepaalde gebieden hebben de neiging om specifieke soorten reizigers en budgetten aan te trekken.

Dat gezegd hebbende, het kiezen van een gebied betekent niet dat je bent er vast! Bali’s gedeeld bemos worden steeds een ding van het verleden; reizigers gebruik maken van taxi’s, rideshare diensten of toeristenbussen (Perama is een populaire keuze) te krijgen tussen plaatsen.

Grab, een meerijden app vergelijkbaar met Uber en Lyft, is een populaire optie op het eiland. Als u comfortabel rijden in veel verkeer bent, Bali is een geweldige plek om een ​​motorfiets (scooter) te huren.

Dankzij bijna vijf kilometer van de brede stranden en de nabijheid van de luchthaven, Kuta is waar de actie is – voor beter of slechter. De meeste bezoekers besteden op zijn minst een beetje tijd in Zuid-Bali voordat u naar rustigere plekken verder weg.

Hoewel niet uitputtend, hier zijn een paar van de meest populaire plaatsen om te verblijven in Bali:

  • Kuta Beach: Kuta trekt de meeste surfers en backpacken reizigers, dus er zijn tal van lawaaierig, budget accommodatie keuzes rond het epicentrum van Poppies I en II. Parallel aan het strand, Jalan Pantai (Beach Road) in Kuta is vrij goed de belangrijkste slepen voor Bali. Jalan Legian (Kuta stretch) is een drukke strook van nachtclubs, restaurants en winkels. Het leven in het algemeen stiller als je verder naar het noorden van Kuta Beach bewegen.
  • Ten noorden van Kuta Beach: – afgezien iets rustiger uit de sport bars gevuld met-dag drinken Bali stamgasten Net boven Kuta Beach, zult u Legian vinden. Ten noorden van Legian is Seminyak, waar hotel en eetgelegenheden zijn aanzienlijk meer luxe in vergelijking met hun buren in het zuiden.
  • Ubud: Verdant Ubud is beroemd voor het aantrekken van een yoga-menigte, maar het heeft zijn aandeel in de cafes, biologische restaurants, ambachtslieden, en de cultuur te maken voor het ontbreken van een strand.
  • Ten zuiden van de luchthaven: Jimbaran en Uluwatu staan bekend om de wereld-klasse surfen. Rotsachtige stranden en grote golven te houden vele gezinnen weg, maar een aantal goede aanbiedingen voor boutique hotels en homestays kan worden gevonden in het gebied.
  • Sanur: Sanur, aan de westkust net het tegenovergestelde van Kuta en Denpasar, is de thuisbasis van de oudste luxe hotel op Bali. De band heeft de neiging om oudere, meer “sophisticated” reizigers dan Kuta te trekken. Het strand is laid back, maar zoals bij elke locatie, kan een beetje nachtleven nog terug te vinden.
  • Het noordoosten: Ahmed, aan de noordoostelijke hoek van het eiland, is in snel tempo een hotspot voor het duiken. Veel van de kleine hotels langs de zwarte zandstrand zijn niet online hebben gevonden.

Moet je op voorhand te boeken of in persoon?

De oude raadsel van de vraag of de duur van een verblijf of alleen de eerste paar nachten voor aankomst boeken is een echte uitdaging in Bali.

Hoewel het boeken van een hotel in Bali voor aankomst doet wonderen voor gemoedsrust, kunt u betalen in meer dan één opzicht. Uitzoeken er is een veel betere / zachter / vriendelijker hotel naast de deur met disconteringsvoet is frustrerend, zeker als je al opgesloten in een woning geboekt van huis. Erachter komen dat er een luidruchtige bouwproject aan de gang en de kamer is niet restitueerbaar is nog meer frustrerend!

Helaas kan hotel foto’s worden gesleuteld om ze te laten kijken meer aantrekkelijk voor mensen die het maken van reserveringen van duizenden mijlen afstand. Tweaken van online beoordelingen is gangbare praktijk in Bali; geloof niet alles wat je ziet of leest.

Ervan uitgaande dat je niet een van de vele honeymooners op weg naar Bali elk jaar en zijn bereid om een ​​kleine gok te nemen, kon je alleen de eerste nacht of twee boeken en dan hotels, indien nodig te wijzigen. Vraag de receptie om uit te breiden als de plaats voldoet aan de verwachtingen. Dit is natuurlijk een gevaarlijke strategie tijdens de piekuren. Bevestig dat u de oorspronkelijke online geboden prijs als u besluit om uit te breiden zult ontvangen – dit is niet altijd het geval.

Reist u tijdens het hoogseizoen in Bali maakt wachten om reserveer uw hotel een beetje duurder, maar je zult nog steeds in staat zijn om een ​​kamer te vinden.

Tip: U vindt de naam en het adres van een hotel nodig bij het verlaten van de luchthaven. Als dit niet op voorhand gereserveerd, in ieder geval niet genoeg onderzoek om te weten waar te beginnen. Neem nooit de aanbeveling van de taxichauffeur voor een hotel in Bali.

Niet alle Hotels Are Online

Niet alle hotels en pensions hebben een online lijst. Wees niet ontmoedigd door de prijzen of gebrek aan beschikbaarheid op basis van wat je ziet van boekingssites.

Voor elk hotel u vinden op de populaire reizen sites te vinden, zijn er waarschijnlijk nog drie onafhankelijk bezeten budget hotels in de buurt die niet zijn ingesteld voor online boekingen.

Wat meer is, niet alle kamers in elk hotel worden vermeld als beschikbaar voor boekingssites. In feite kan hotels slechts een handvol van hun vele kamers open voor online boekingen. Alleen maar omdat een boeking site vertelt u een hotel vol is betekent niet altijd dat er geen kamers beschikbaar zijn.

Is het niet voor te zorgen dat ze kunnen worden gevonden online smart business voor hotels in Bali? Ja, maar sommige niet de knowhow; anderen willen niet de 15 procent of zo als commissie gehouden door reissites verbeurd. Hun grote locatie zou kunnen betekenen dat ze niet genoeg walk-in het bedrijfsleven ontvangen en nauwelijks moeite met online aanbiedingen.

De ontvangst kan u vragen om via Boek online

Onverklaarbaar, Bali is een van de weinige plaatsen in Zuidoost-Azië, waar hotel management soms de voorkeur aan dat u uw kamer boekt online in plaats van bij de receptie! Walk-in en online prijzen kunnen sterk verschillen als gevolg van hevige concurrentie tussen de hotels op reissites.

In plaats van het afstemmen van de prijs voor een kamer online vermeld, zal het management soms de voorkeur aan de commissie te betalen en vragen dat walk-in gasten zitten in de receptie – op een steenworp afstand van de receptie – om hun eigen kamer te reserveren!

Tip: De prijs van uw kamer uit te breiden kan aanzienlijk hoger dan wat je online gereserveerd worden. Je zult vaak worden verteld aan de walk-in prijs te betalen of vecht Bali’s notoir traag Wi-Fi om uw verblijf online te verlengen.

Reviews zijn niet altijd eerlijk

Zoals het geval is met vrijwel alle online reviews, een beetje sceptisch over wat je leest. Reviews krijgen schaamteloos gamed in Bali.

Gasthuizen regelmatig slechte recensies te verwijderen of zich bezighouden online “beïnvloeders” om veel positieve recensies achterlaten. Vrienden en familie zijn in op het spel, ook. Een manier om te vertellen is dat dit soort beoordelingen zijn vaak zo gloeiende ze te onderscheiden van de anderen in een kunstmatige manier.

De oudste truc in het boek? Laat een review op de pagina van een concurrent over bedwantsen. Hoewel het niet een ernstig probleem in Bali en waarschijnlijk gewoon jab iemand in het hotel, moet u weten hoe u uw kamer voor bedwantsen controleren onmiddellijk na het inchecken.

Airbnb werkt goed op Bali

Airbnb is geëxplodeerd in populariteit op Bali. De vele expat bewoners die op Bali vestigde reizen vaak of terugkeren naar hun land van herkomst. Sommige van deze bewoners ervoor kiezen om hun huizen en appartementen te huur, terwijl gegaan. Anderen kunnen eenvoudig een extra kamer te huren, terwijl nog steeds ter plaatse wonen.

Als u problemen ondervindt bij het vinden van een hotel in Bali, de voorkeur aan een keuken te hebben, of wilt verblijven in een woonwijk, overweeg dan op zoek naar een Airbnb. Veel Airbnb opties zijn net buiten het toeristische gebied. Voor meer mobiliteit, op zoek naar plaatsen op loopafstand van het uitgebreide spoornetwerk KL’s.

Lawaai kan een Issue

Noise problemen komen en gaan op hotels in Bali. Als je verblijf in backpacker guesthouses in Kuta waar de partijen te laat komen, of in de buurt van het zuidelijke uiteinde van Jalan Legian – de meest levendige strip voor het nachtleven – verwachten de horen dreun dreun van de elektronische muziek de hele nacht.

Maar zelfs strategisch te selecteren waar te overnachten in Bali kan nog steeds betekenen omgaan met lawaai. In de schouder seizoen maanden maart en april kunnen hotels zijn in een rush naar renovaties en bouwprojecten voltooid voordat de drukke seizoen begint in de zomer. De vroege uren dreun dreun kan afkomstig zijn van de hamer van een aannemer in plaats van een DJ’s techno spoor.

Het verkeer is een ernstig probleem rond het eiland, en de bestuurders zijn echt geneigd om hun hoorns te gebruiken. Als de keuze krijgen, altijd vragen om een kamer die niet uitkijkt op de straat. Het verschil te betalen voor een “tuinzicht” kamer kan het verschil waard. Afgezien van de jaarlijkse Dag van de Stilte, het gedreun van motoren nooit stopt langs belangrijke verkeersaders in Bali.

Kies Hotel Locations voorzichtig

Voor het plegen van een hotel alleen maar omdat een boeking site vermeld als “0,04 mijl naar het strand,” brengen Google Maps en plot de route als een voetganger met de benen in plaats van vleugels. U kunt zelfs in staat zijn om een ​​Street View wandeling te doen van het adres naar het strand.

Veel budget hotels in Bali zijn gelegen beneden donkere, smalle steegjes en lastig plaatsen te bereiken door te lopen. Soms gemakkelijke toegang tot het strand is geblokkeerd door luxe hotel eigenschappen die niet toestaan ​​dat niet-gasten door te snijden. Veiligheid is meestal geplaatst.

Hoewel misdaad is vrij laag in Bali, het lopen van de onverlichte passages terug naar het hotel na zonsondergang kan worden intimiderend. Niet alleen vertrouwen op beursgenoteerde geografische afstanden die vaak zijn hemelsbreed.

Niet alle gastgezinnen wonen Ideal

Beheerd door een familie van gastgezinnen zijn populair in Bali. Soms wordt het woord “homestay” wordt door elkaar gebruikt met “guesthouse” of “hostel” dus het ontbijt kan wel of niet worden opgenomen. U kunt er zeker van dat het boeken van een “homestay” betekent niet dat je in een high-rise hotel.

Hoewel het verblijf in een gastgezin zou in theorie een betere kans voor een leuke, culturele ervaring, ze zijn niet altijd de meest comfortabele optie. Veel gastgezinnen zijn familie gerund, zodat werknemers gedwongen te “verdienen hun levensonderhoud” minder enthousiast over het reinigen of het reageren op klachten kunnen zijn. Voor de hand liggende redenen, gastgezinnen zijn meestal oudere gebouwen met meer problemen. De taalbarrière kan een probleem zijn bij het Engels sprekende medewerkers niet in de buurt.

Kijk uit voor Top Picks

Gastgezinnen en guesthouses die de felbegeerde top-pick vermelding in de populaire gidsen uit over Azië verdiende ook wel eens last van een gebrek aan energie. De zogenaamde “Guidebook Effect” zorgt ervoor dat ze een gestage stroom van klanten, ongeacht inspanning ontvangt. Een overwerkte personeel wordt minder hartelijk als u zaken verviervoudigt, maar de salarissen blijven hetzelfde. Tipping is geen gangbare praktijk in Indonesië.

Hoewel de keuze van een van de populairste hotels op het eiland lijkt een zekere weddenschap, het hangt af van het management. U zult zeker een hardere tijd in onderhandeling voor een kamer korting bij een verblijf in top picks.

Tip: Bij de onderhandelingen over een prijs, bieden te geven van het gratis ontbijt. Hierdoor is een concessie en stelt het management in zijn gezicht te redden.

Test Wi-Fi voor het plegen

Als Wi-Fi is erg belangrijk voor je (bijvoorbeeld, zul je werken of het maken van een heleboel van internet oproepen, terwijl bij het hotel), zult u zeker wilt om te controleren of het goed werkt voordat u een kamer. Zelfs grote, luxe hotels worden geplaagd door langzame Wi-Fi-verbindingen, een al te bekende bron van frustratie voor digitale nomaden in Bali.

Vraag aan de receptie voor een kamer dichter bij het access point, hoewel dit geen verschil zou kunnen maken ‘s nachts en op regenachtige dagen dat meer gasten zich wenden tot laptops en smartphones voor entertainment.

Controleer of er een rookgeur

Roken binnenshuis is gebruikelijk in Bali. Zelfs als je een niet-roken kamer geboekt, kan een kamer zijn omgezet naar “niet roken” net voordat je aankwam. Soms rook van gemeenschappelijke ruimtes in het hotel kan kamers in te voeren.

Als u gevoelig naar sigarettenrook bent, controleer dan de ruimte voor het plegen van. Verhuizen naar een kamer zonder de geur kan geen optie zijn als de rook blijft komen van de lobby.

Niet alle welkomstdrankje zijn hetzelfde

Niet al te enthousiast als uw reservering beschrijving is inclusief een welkomstdrankje terwijl je incheckt. Menig honeymooner heeft de harde manier dat “welkomstdrankje” betekent niet altijd geleerd “cocktail.”

Soms zijn de welkomstdrankjes zijn suikerhoudende, paars brouwsels meer gewaardeerd door de gemiddelde 8-jarige. Hetzelfde geldt voor de “een gratis drankje bij happy hour” vouchers uitgedeeld. Zelfs de welkomstdrankjes die alcohol bevatten, kunnen worden gemaakt met arak , want het is de goedkoopste optie.

Tip: Arak , een low-cost lokale maneschijn, is verantwoordelijk voor een groot aantal doden op Bali als gevolg van methanol vergiftiging – sturen duidelijk.

Regels zijn regels

Indonesië heeft een reputatie als een van de vriendelijkste plaatsen in Zuidoost-Azië. Het personeel van het hotel zijn bijna altijd overweldigend beleefd en proberen aan de behoeften tegemoet te komen.

Weten hoe je hallo in het Bahasa Indonesia juist zeggen zal zeker krijg je sommige glimlachen rond het pension. Maar je zult ook merken dat medewerkers waarderen hun werk en strikt houden aan hotel beleid en protocol, meer dan personeel van het hotel in het Westen.

In dit geval heeft de klant heeft niet altijd gelijk – maar de financiën regelen van baas heeft altijd gelijk. Als het ontbijt eindigt om 10 uur, niet komen opdagen om 10:10 uur en verwachten dat iets meer dan een lieve glimlach en ontvangen “Het spijt me.”

Gebruik de Netto

Niet het internet, de klamboe! Slapen onder een klamboe is niet alleen een romantische idee; als uw kamer heeft één, het is er voor een reden. Gebruik het. Houd de net gesloten tijdens de dag of biters kan gevangen aan de binnenkant worden.

Open-air bungalows en kamers met balkons zijn deel van de charme op een exotisch eiland met tropische weer, maar Bali heeft een omvangrijke mug bevolking die honger krijgt ‘s nachts.