Vožnja Londona dvonadstropni avtobusi

Posted on

Vožnja Londona dvonadstropni avtobusi
Riding Londona dvonadstropne avtobuse zdi kot sanje, vendar za Londončanov, oni so samo eden izmed načinov, ki jih dobijo okoli. To velja tudi za turiste, preveč, vendar je še vedno “To je London!” trobljenje gledal mesto minevajo z zgornje palube svetlo rdečo avtobusu.

Ali ne boste dobili voziti dvonadstropni avtobus pri sprejemanju avtobuse London se nekoliko odvisno od poti, vendar če ste v osrednjem Londonu (kot Piccadilly Circus), ste verjetno, da bi lahko zgrabi enega z enostavnost. Get Oyster kartico in hop na za vožnjo po mestu, ali pa preprosto dotaknite debetno kartico na skener, če imate brezkontaktno kartico.

Kje Sit

Si želite, da bi sedel na zgornji palubi, seveda, da je zabavno! Stopnice so za voznika, ki sedi na desni strani. Morda boste videli majhen zaslon televizorja zadaj po stopnicah; lahko pan zgornje nadstropje, če želite, da se zagotovi sedež je odprt, preden vzpon.

Kako in kje dobiti vstopnice

Kreditne kartice velikih plastičnih vozovnice imenovane Oyster kartice vam bo dala veliko London cevi in ​​avtobusne vožnje za poceni in lahko kupite Oyster prehaja v londonskih trgovinah z živili ali na postaji podzemne železnice. Get teden Oyster mimo, če ste prebivajo tri ali več dni; je vredno.

Oyster kartice lahko napolnite kadarkoli s katerim koli znesek. Dobili boste depozit in vse ostanke denar nazaj, ko se vrnete na Oyster točno na postaji podzemne železnice.

Ko prideš na dvonadstropni avtobus, prstom Oyster kartico preko čitalnik kartic v bližini voznika (sedi na desni strani). To je tako enostavno, in London vozniki avtobusov, tako potrpežljivi, da boš pogruntal, ko ste prvič krovu dvonadstropni avtobus.

Bus Zemljevidi za turiste


London bus karte so objavljene na avtobusnih postajah po vsem središču Londona.

Seveda, to je lepo vedeti, kam greste. Če res ne sanja, lahko vedno zaprosi voznik, London vozniki avtobusov so najprijaznejši veliko okoli. To je zelo enostavno, da bi dobili namig, čeprav s preverjanjem zemljevid na avtobusni postaji.

London je eden od tistih neverjetno enostavno javnega prevoza mest, v katerih si ni treba zapomniti podzemne železnice in avtobusnih postajališč morate vedeti, preden greš domov, razen tistega, mesto, svoj hotel in svojo prvo destinacijo v mestu. Ali ugotovimo terminus, zadnji postanek, za avtobusno linijo najbližje vaš hotel; da bo na stranski in sprednjo readerboard avtobusa, ki jih potrebujete, da bi dobili nazaj v hotel. Če morate narediti povezave, lahko zlahka ugotovimo jih ven iz berljivimi in logičnih kart na londonskih avtobusnih postajališč.

Uporabite Transport na londonski avtobus potovanje načrtovalec zemljevid vnaprej kateri avtobusi boste vzeli v Londonu.

Ne pozabite, da imajo številne avtobusne proge ni avtobusov vozi ponoči, bodo avtobusi teče ponoči imeti “N” pred številko poti.

Bus Tours

Dva kompleta delujejo London ogled avtobusne izlete, ki se imenujejo hop-on, hop-off ture. Avtobusi, ki se uporabljajo na teh progah se imenujejo dvonadstropni avtobusi, ker streho avtobusa je odprto-to-the-elementi za sedenje.

Imenujejo hop-on, hop-off, saj lahko izstopite na katerikoli točki, in avtobusi ne ustavi blizu večino turističnih znamenitosti in se na naslednji avtobus iz te družbe, ko vam najbolj ustreza. Vaša vozovnica je dobra za 24 ur v poletnih mesecih; 48 ur drugače. Če ste samo v Londonu za en dan, nakup vozovnice na avtobusu, je popolnoma vredno, da na ogled mesta.

London je Original Tour Hop-on, hop-off tour avtobusi so čiste in dol odsek je ogrevana. Tri vezja, z različnimi barvami za zemljevide in avtobuse družbe, vodijo skozi središče Londona upodobljeni, križišča poti postavlja kot Piccadilly Circus, kjer lahko spremenite vezja.

Zgrabi “Kapitalske povezave” Original Tour avtobus na vašem hotelu ali v bližini redne avtobusne postaje po 8:45 uri, da dohitijo z vezjem avtobusom z Original Tour.