Vožnja v Londonu: Kaj morate vedeti

Posted on

Vožnja v Londonu: Kaj morate vedeti
London ima veliko možnosti javnega prevoza, in večina turistov ne vozite v mestu. Ne le, da obstaja omejeno parkiranje in veliko zastojev kot v katerem koli drugem mestu, ampak v Londonu, si prav tako se morajo spopadati z levo stransko vožnjo, kar pa ni vedno enostavno. Če ste se odločili za vožnjo v Londonu, tukaj je tisto, kar morate vedeti o zahtevanih dokumentov, soočajo s preobremenjenostjo, osnovnih cestnih pravil, in seveda, kako najti parkirišče.

Vožnja Zahteve

Obstaja več zakonske zahteve v mestu, da bi dobili za volanom v Londonu, jih bo spoštoval ali tveganja pridobivanje prodane vozovnice.

Kontrolni seznam za vožnje v Londonu:

Vozniško dovoljenje: Morate imeti veljavno vozniško dovoljenje, da se vozi v Veliki Britaniji in ne v Veliki Britaniji vozniška dovoljenja so sprejemljivi za največ 12 mesecev, ko prvič vstopi v Veliki Britaniji.

Potni list: Skoraj vsi najem avtomobilov podjetja zahtevajo potni list ali kakšno obliko uradnega fotografskega ID za najem avtomobila. Nekatera podjetja tudi zahteva vpogled dokazilo o naslovu v Veliki Britaniji (potrditev hotela) in potovalnih dokumentih (tj letalske vozovnice potrjujejo svojo UK datum odhoda).

Zavarovanje: Zakon v Veliki Britaniji zahteva veljavno potrdilo o zavarovanju motornih vozil. Če ste najem, preverite, da so vsi vozniki ustrezno zavarovan v skladu s tem sporazumom in da imate vso potrebno dokumentacijo za.

Mednarodno vozniško dovoljenje: mednarodno vozniško dovoljenje (IDP) ni uradno potrebna za imetnike ZDA vozniškega dovoljenja, v Veliki Britaniji, čeprav nekatera podjetja za izposojo avtomobilov pa je potrebna, saj tako je priporočljivo.

Pravila v cestnem prometu

Vožnja v Londonu ni enostavno. Če je mogoče, vizualno se seznanite s prometnimi znaki, ki so pred časom. Najdete slike mnogi od njih tukaj , in to Roundup pokriva ključna pravila:

 • Na levi strani vožnja: Drive na levi strani ceste v vsakem trenutku. Morda boste želeli razmisliti pridobivanje vozilo z avtomatskim menjalnikom, da bo prehod nekoliko lažje.
 • Varnostni pasovi: Varnostni pasovi morajo nositi ves čas.
 • Mobilni telefon: Tako kot v ZDA, z uporabo mobilnega telefona med vožnjo je prepovedano v vseh Veliki Britaniji (razen v nujnih primerih, ko je telefonsko številko 112 ali 999).
 • Speed Limits: Omejitve hitrosti, ki so navedene v kilometrih (1 milja = 1,61 km). Na nekaterih cestah, so radarje, da bi uveljavitev omejitve hitrosti.
 • BAC: meja Vsebnost alkohola v krvi je enaka kot v ZDA (0,08%).
 • Prehodi za pešce: London je zelo zaseden, zato pazite na pešce, kolesarje in motoriste. Donos na pešce na označenih prehode za pešce (belimi črtami poslikane na cesti, še dodatno označene s črtasto palic dopolnjevati s krogu, utripajoče rumene luči). Razen na prehode za pešce, avtomobile redko upočasni, da naj pešci prečkati cesto, kar je zelo nevarno, saj veliko turistov stopila na cesto iskali v napačni smeri vožnje.
 • Kolesarske steze: Pazi na kolesarskih stezah in kolesarje. Vedno poglej preden odprete svoj avto vrata.
 • Bus steze: Bus steze so označene z gosto belo črto pobarvane na cesti. Ob določenih urah, so rezervirani za avtobuse, licenco London taksiji, motorna kolesa in kolesa. Od ponedeljka do nedelje, od 7. ure do do 7. ure zjutraj lahko vsako vozilo, ki uporabljajo pas.
 • Rumene box križiščih: rumeno polje križišča so označena z prekrižali rumene linije naslikana na cesti. Običajno so na voljo na štirih prometnih križišč ali pred gasilskih postaj in reševalnih postaj. Vozniki ne more “blokira polje” in končati v rumeno polje križišču, saj oni so oblikovana tako, da skozi promet bi se izognili prometnim zastojem in / ali da bi naredili prostor za intervencijska vozila. Kazen charge Obvestila (PCN) bodo izdane za vse voznike, ki ne spoštujejo pravil.
 • Cestnine: Če ste vožnjo v osrednjem Londonu v konicah med tednom (7 am-6 ure, od ponedeljka do petka), vas zahteva, da predplačila dnevno prometno gnečo  od 11.50 £ na dan. To se lahko plača na spletu, avtomatsko plačilo ali po telefonu, in če ne boste plačali, boste kaznovani. Območja zastoji so označene z belim znakom prikazuje črko “C” v rdečem krogu. Si lahko preberete več o tem tukaj .
 • Avtoceste: Na avtocestah ni prehitevalnem pasu in levi pas je treba uporabljati le prehiteti drugo vozilo.
 • Krožišča: Prometne krogi ali krožna križišča so zelo pogosti: Prometni tokovi v smeri urinega kazalca; donos za promet se približuje z desne; in uporabite svoje kazalce za opozarjanje na levo na svoj izhod.
 • Gorivo: Plin se imenuje bencin v Londonu, in boste našli tudi dizelsko gorivo na bencinskih črpalkah. Črpalke so ponavadi zelene za bencin (bencin) in črna za dizelsko gorivo.
 • V primeru izrednega dogodka: pokličite 112 ali 999 za reševalne službe (policija, požar, in reševalne). Če ste del cestno-prometne nesreče, kjer je nekdo poškodovani ali pa je škoda na vozilu ali premoženje, si boste morali ustaviti.
 • Cestnine: Obstaja le ena tollgate v Londonu, ki je v Dulwich, ki se nahaja na zasebnem delu College Road. Vsa vozila morajo plačati £ 1.20 cestnino bodisi z gotovino ali kartico. Izvedite več tukaj .
 • Promet: Izogibajte se vožnji v Londonu v času prometnih konic, ki poteka od 6-10 ure v dopoldanskem času in 4-6: 30 ure, v večernih urah.
 • Za več informacij o prometnih zakonov in drugih predpisov v Londonu, si oglejte uradno cestnoprometnih predpisov .

Parkiranje v Londonu

Ulica parkiranje v Londonu lahko zelo težko najti. Vedno skrbno preveriti ulične znake, da bi se izognili pristojbine, saj lahko pride do časovne omejitve ali dovoljenje za prebivanje zahtevane. Pogosto ulice imajo parkirne omejitve v prostoru med 8:30 in 6:30 uro, od ponedeljka do sobote. Številne ulice imajo plačah in prikaz sistema, kjer si kupil vozovnico iz bližnjega stroj in prikazati jo v avtu, da bi se izognili pridobivanje parkirno karto.

Prav tako se prepričajte, da preverite, rumene in rdeče črte ob robnik, kar v bistvu pomeni brez parkiranje. Rumene črte nadzorom čaka. Rdeče črte v bistvu pomeni, da ni dušenje kadarkoli in boste lahko videli znake določiti te “rdeče poti.” Si lahko preberete več o njih tukaj . Neupoštevanje teh pravil lahko privede do kazni Charge obvestilo (PCN).

Da bi se izognili ulica parkiranje, poskusite imenovani parkirišče namesto. Qpark ima parkirišč na robu območij zastojev, tudi v Park Lane / Marble Arch; Queensway; Knightsbridge; Pimlico; Šentjanževka les; Tower Bridge; in Church Street. Imajo 18 skupna parkirišča in stroški se razlikujejo glede na čas dneva in lokacijo.

Promet v Londonu

Tako kot vsako večje mesto, promet je problem v Londonu. Si lahko ogledate na mesec-by-mesečno razčlenitev načrtovanih del tukaj , kot oni naj bi vplivale na promet, vključno z vožnjo. To je vedno dobra ideja, da imajo alternativno pot v mislih, naj bo vaša pot preusmeri brez predhodnega obvestila. Vedno omogoči dodaten čas.

TfL (Transport for London) delovna mesta tudi v živo posodobitve stanja , ki vključujejo zapore cest in zamude. Preverite lahko tudi pričakovane cestnih statusi za vikend in drugih prihodnjih datumov. Promet v Londonu, je izjemno slaba okoli praznikov (tj pred božičem) in praznikov (uradnih praznikov, ko se je večina podjetij zaprta). 

Morate Najem avtomobila v Londonu?

Zapore posebnih okoliščin (na primer vprašanja mobilnosti), najem avtomobila v Londonu, je v veliki meri ni predlagal. Obstaja veliko javnega prevoza, vključno s podzemno železnico, v nadzemnih (nadzemnih vlakov linije) in avtobusov, kot tudi taksiji in aplikacije za izmenjavo vožnjo. Vendar pa, London je zelo razširjena, in ko se odmakne od centra mesta prometa zapakirane, javni prevozi povezave dobil bolj narazen in avto lahko na koncu pa spodobno možnost. Prav tako, kot železniško omrežje UK je drago zunaj Londona in vlakov ne vedno tja, kamor si želite, nekateri turisti na koncu najem avtomobila v Londonu, da bi dlje potovanje v pokrajino.