Vreme in stvari za početi v Španiji V decembru

Posted on

Vreme in stvari za početi v Španiji V decembru

Španija v decembru lahko poseben čas. Seveda, ne boste mogli bivalni prostor na soncu na plažah, vendar v zimskih počitnicah v Španiji lahko tako zanimiva in lepa. Ampak, če iščete preživeti praznike v Španiji morate vedeti o vremenu za načrtovanje vaše poti in pakiranje za potovanje. To malo posnetek podnebja decembra po vsej Španiji in tudi nekaterih vabljiv razlogov za obisk v zimskem času.

Božič v Španiji

Nekateri španski božičnih tradicij bo zdelo nenavadno, da obiskovalca. Toda za radovedne in potnik zanima kultura, nekaj čudnih in čudovitih božičnih tradicij bo dovolj velik razlog za obisk. Obstajajo praznovanja in verski obredi od sredine decembra do januarja 6. Obstaja velikan več milijard evrov loterija, čudovito jaslice (približno tako velika kot celotne vasi), veliko veliko hrane, in eden največjih Silvestrovo praznovanja ste verjetno videli.

Španija je ena od najtoplejših držav v Evropi, vendar ne boste pobegniti evropski zimski s tarifno jug. zime Španije so blažji kot v večjem delu Evrope, vendar pa vsekakor priporočam pakiranje nekaj topla oblačila in jakno ali dva.

Beli božič v Španiji

Bel božič je v veliki meri mogoče v Španiji. Nobena izmed največjih mest dobili snega okoli praznikov. Najhladnejša mesta v Španiji, so Leon, Burgos, in Cuenca, in nihče so imeli bel božič v zadnjih pomnilnik. Edino mesto, kjer bi lahko dobili za prikaz snega na božični dan bo do gore. Če ste za zimske športe ljubitelj A, lahko zagotovo našli kraj, da gredo smučanje v Španiji.

Španija je ena od najtoplejših držav v Evropi, vendar ne boste pobegniti evropski zimski s tarifno jug. zime Španije so blažji kot v večjem delu Evrope, ampak paket nekaj topla oblačila in jakno ali dva.

Places to Go decembra

Medtem ko je še decembra namenjen božičnimi prazniki tam še vedno različne stvari za početi v decembru v Španiji. V Costa del Sol, obstajajo nekatere edinstvene festivale. Migas Torrax festival je festival za praznovanje eno jed, najljubše, ocvrte drobtine kmetje “imenovane Migas . In potem je tu še Malaga Verdiales festival posvečen tip flamenka.

V Sevilli, boste našli edinstven dogodek. Lahko spoznali in videli tradicionalni ples začne postopek v katedrali Seville v času  festivala Inmaculada .

In, da ne smemo pozabiti, je španska Silvestrovo. Polnoči je bodisi preživel v glavnem trgu v mestu ali doma. Večina palice bo zaprta, odpiranje okoli 1 ure v noči veseljačenje. Kjer koli se odločite za praznovanje, poskrbite, da imate dvanajst grozdje, da bi jedli na vsakem gong od polnoči.

Vreme v Madridu decembra
Čeprav ima vsako območje Španije drugačno vreme, na splošno vreme se šteje blago za zimo. Vreme decembra v Madridu je lahko hladno, zlasti ponoči, če bi to bilo pod lediščem.

Povprečna najvišja temperatura v Madridu decembra je 52 stopinj F / 11 ° C in povprečna minimalna temperatura je 36 stopinj F / 2 C.

Obstaja veliko storiti in videti v Madridu, ali se odločite za obisk muzejev in preživeti nekaj časa v kavarnah, ali želijo, da se iz hojo in bolj aktivni.

Vreme v Barceloni decembra

Vreme decembra v Barceloni je malo topleje kot v Madridu. Morje ima učinek segrevanja v zimskem času, vendar je Barcelona še vedno lahko dobite precej hladno, še posebej, ko sonce zaide. Deževne in oblačno dnevi so pogoste, čeprav ne bi smelo biti nekaj dni, ko sonce ne pokukati ven (vendar temperatura ostaja na hladnejši strani).

Povprečna najvišja temperatura Barcelona decembra je 57 stopinj F / 14 ° C in povprečna minimalna temperatura je 43 stopinj F / 6 C.

Na voljo je tudi veliko dela v Barceloni. Hrana je neverjetno in je edinstvena področja, se sprehaja, kot so gotske četrti El Born je Raval, Barceloneta in Gracia, kot tudi videnje zunanjosti stavb Gaudijeve v Eixample (La Pedrera, Casa Batlló, in Sagrada Familia). Zato je priporočljivo, da ste preživeli prvi dan na ogled tour bus, ker čeprav je Barcelona manjši od Madrida, so njegove znamenitosti bolj širijo, zaradi česar turnejo avtobus odličen način, da bi dobili pregled nad mestom.

Nato boste morda želeli preživeti uro ali tako znotraj cerkve Sagrada Familia občudovali potek dela Gaudijeve.

Vreme v Andaluziji v decembru

Če ste eden izmed tistih ljudi, ki bodo izkoristili v mrazu, lahko Andaluzija ima najblažji vreme v Španiji decembra, čeprav je še vedno lahko dobite hladno ponoči (čeprav manj tako na obalnih območjih). Vendar pa dežuje v povprečju dni eno-in-tri v Andaluziji v tej sezoni.

Povprečna najvišja temperatura v Malagi v decembru je 63 stopinj F / 17 ° C in povprečna minimalna temperatura je 48 stopinj F / 9 C.

Ob obisku mesti Andaluziji, obstajata dve must-vidi. Alhambra v Granadi, Mavrska trdnjava kompleks z arhitekturnih detajlov neizmerne lepote in vrtov, kot ga ne boste videli nikjer drugje je pomembna postojanka. Dalje, katedrala in Alcazar v Sevilli so najboljši znamenitosti v Sevilli, in so drug ob drugem. Katedrala je ogromen in se poroči kristjan in mavrska oblikovanje v spektakularni učinek.

Vreme v severni Španiji decembra

V povprečju dežuje na 50 odstotkov dni v decembru v Bilbau, zato paket krovno in dež jakno tudi na obali.

Povprečna najvišja temperatura Bilbao decembra je 57 stopinj F / 14 ° C in povprečna minimalna temperatura je 45 stopinj F / 7 C. Upoštevajte, da lahko dobijo zelo malo hladnejše notranjosti.

Španije Baskija je žreb v vsakem letnem času. Ni tako turistično kot Andaluzija, Madridu ali Barceloni, je še vedno veliko za ponuditi obiskovalcem, zlasti njegovo vino in kulinariko ter muzej Guggenheim. Kultura je zanimiv in zelo drugačen od drugih območij v Španiji.

Vreme v severozahodni Španiji decembra

Najbolj moker regija v Španiji ima najbolj moker mesec v decembru (dežuje na 21 dni, od 30. decembra v Santiagu). Prav zaradi tega ne bo tako mrzlo, kot to počne celinskih (še posebej ponoči, ko je tako toplo kot Costa del Sol).

Povprečna najvišja temperatura v Santiagu de Compostela v decembru je 55 stopinj F / 13 ° C in povprečna minimalna temperatura 9 stopinj C.

Severovzhod Španije je znan kot “zeleni Španiji,” regije Asturije in Galicije (kot tudi dele Castilla y Leon), so zelo drugačni od ostalega Španiji, kot so valjanje zelenih gričev. Obiščite katedralo v Santiagu de Compostela, končni cilj tistih, ki na Camino de Santiago, ki vam bo zagotovo začeli zavedati, ko potujejo na tem področju.