Vse, kar morate vedeti o Londonu Night Tube

Posted on

Vse, kar morate vedeti o Londonu Night Tube

London je zdaj uradno 24-urni mesto. Po dolgotrajnih zamud Night Tube je odprta za poslovanje vsak petek in soboto, ponuja prometni sistem 24-urno na podzemno železnico.

Storitev omogoča prevoz do središča Londona na obrobju mesta za isto ceno, ki jo plačate za vstopnice podnevi.

Transport for London trenutno ponuja 24-urni avtobusni prevoz je vendar mreža cev odpira veliko več poti in hitrejše povezave.

Koristne informacije o londonskem Night Tube

Kdaj storitev teči?

24-urna trenutno deluje ob petkih in sobotah

Katere linije nudijo 24-urno storitev?

Noč Tube storitve so na voljo na progah Jubilee in Victoria in večino prog Central, severnih in Piccadilly.

Kako pogosto vlaki vozijo?

Victoria linija teče okoli vsakih 10 minut, v celotnem linijo.

Osrednja linija vozi vsakih 10 minut med Belo mesto in Leytonstone in približno vsakih 20 minut med Ealing Broadway v Beli City in Leytonstone do Loughton / Hainault.

Jubilejna linija teče okoli vsakih 10 minut, v celotnem linijo.

Severna linija teče okoli vsakih 8 minut med Camden Town in Morden.

Piccadilly linija teče okoli vsakih 10 minut med Cockfosters in Heathrow Terminal 5 (upoštevajte, da ni storitve na terminal 4 zanke).

Koliko stane?

The Night Tube cene so enake kot dan vozovnic. Lahko uporabite Oyster kartice ali plačilo brezkontaktni (dnevno Omejitev velja za obe načinov plačevanja). Dan Travelcards veljajo na dan izdaje in potovanja pred 4:30 zjutraj naslednji dan.

Ali je varno?

Vse postaje so v ekipi Londonu zaposlenih Underground in je okrepljena prisotnost policije na celotnem storitev čez noč. Dodatne Policija Podpora Skupnosti Policisti tudi dodatno pomoč potnikom in policistov, kot je potrebno.

Na voljo so ponoči postaj podzemne železnice taksi?

Dodatne taksije so bile dodane postaj na noč podzemne linije, da bi bilo lažje za potnike, naj nadaljujejo svoja potovanja.

Kdaj cevi ponavadi teče?

V tednu, podzemne vlake začetek okoli 5 uri in trajal do okoli 11: 30 pm / 12.30 ob nedeljah, cevi začetek okoli 7. ure zjutraj, ampak preveriti vnaprej za vikend inženirskih objektov.