Vse o Nakupovanje v Južni Bali – središč, trgov in trgovin v Kuta, Denpasar, in drugje

Posted on

Vse o Nakupovanje v Južni Bali - središč, trgov in trgovin v Kuta, Denpasar, in drugje
Če je nakupovanje v Bali ste po, scena v Južni Baliju je najbolj obremenjenih je na otoku.

trgovskih središč na območju so nedaleč od plaže, včasih desno navzgor na samem pesku: lahko greš naravnost od plavanja v surf na nakupovanje Pijanka na klimatizirani Discovery Shopping Mall v Tuban, ali Beachwalk Mall skupaj Jalan Pantai Kuta.

To ne preseneča, saj Kuta, Legian in Nusa Dua imajo Bali najbolj razvito turistično infrastrukturo, zahvaljujoč predvsem na odlične deskanje plaž v teh delih.

Nakupovanje v Kuta: središčih in poceni spominek Trgovine

Nakupovalni scene v Kuta, je čudovito eklektična. Območju je backpacker dediščina je še vedno očitna v ulici nakupovanje ob Jalan Legian in na področjih, kot so Kuta Square in Kuta Art Market, ampak kot so turisti v dotokom, da ima blago, in trgovine, ki jih prodajajo.

Kuta trg. To nakupovanje se nahaja na glavni throughway za turiste vozijo na delo med Kuta in Legian ( Google Maps ), in je postala gneča zbirališče Bali kupce in fiksnih cen butiki in trgovinami.

Večina trgovin Kuta kvadratnih so ob 200-dvorišče dolgem pasu, ki se razteza od juga proti severu. Začetek ob Kuta Art Market na južnem koncu, nadaljuje proti severu, medtem ko preverite modnih butikov na tem območju, fast food vtičnic, surf trgovine, in draguljarjev.

Matahari Department Store je štirinadstropne stavbe palčkih vse ostalo na Kuta Square in jastrebi široko paleto visoko kakovostnih, indonezijski-made blaga, od prigrizkov Gospodinjski z oblačili. Četrto nadstropje ima foodcourt kjer se lahko odmor nad vsem tem.

Nakupovalna središča. Mallification sveta se nadaljuje tudi v tropskih Baliju, in Kuta ponaša svoj pravičen delež klimatiziranih nakupovalnih centrih, napolnjene z zahodnimi znamkami.

Balijskem visoko kakovostnih modnih znamk imajo tudi sami precej dobro v Kuti v nakupovalnih središčih, preveč, tako da se ne štejejo v centrih ven. Samoumevno – trgovine v teh centrih so strogo fiksno ceno.

Kuta Art Market na južni vhod Kuta kvadratni je ( Google Maps ) Hawks dovolj poceni, ampak artsy balijski spominkov – maske, majice, školjke, sarongs in izbor izrezljane bitja. Za razliko od ostalega Kuta Square, trgovine v Kuta Art Market vas spodbujamo, da trdo pogajati za blago.

Nakupovanje po Jalan Legian

Cesta znan kot Jalan Legian prečka med Kuta in Legian. Ob tem dvopasovne aveniji in naprej (glej spodaj), bodo obiskovalci našli veliko samostojnih trgovin, trgov in stojnice, poleg prevoznih storitev, restavracije in hoteli proračun.

Začnite svojo Legian nakupih na vogalu Jalan Legian in Jalan Melasti ( Google Maps ), in raziskati območje peš. Jalan Legian sama vsebuje veliko high-end trgovin skrbi za premožne aktivne vrste: surf trgovine in športna oblačila trgovin, se zdi, da prevladujejo, čeprav obstajajo precejšnje število nakit in Houseware trgovin vzdolž odsek.

Cenejše stojnice s spominki in knick-smisel števci se nahajajo predvsem v stranskih ulicah potekajo pravokotno od Jalan Legian na Legian Beach na zahodu.

Dol Jalan Melasti vzhodu Jalan Legian, boste našli Kuta Art Market ( Google Maps ), v bližini plaže prodajajo poceni umetniško tchotchkes.

Jalan Sahadewa (Česen Lane, Google Maps ) poteka severno od Art Market, ki povezuje Jalan Melasti in Jalan Padma – to je še en srborit za ugodne lovci.

Stranske ulice polne trgovin raztezajo na sever skozi Jalan Padma Utara, Jalan Werkudara do Jalan Arjuni (splošno znano kot Jalan Double Six). Zadnja dva pasova sta še posebej znan po svojih tkanine in oblačila trgovin, kjer si lahko vzorec lokalne batiks in drugih tekstilij.

Jalan Padma ( Google Maps ), na severnem koncu Česen Lane je Klin-a-blok z trgovin prodajajo poceni Bangles, nakit, in lupine izdelkov.

Nakupovanje v Denpasar

Kapital Bali ne dobijo toliko turističnega prometa kot Kuta in Legian – konec koncev, to je, če redni balijskem v živo, za razliko od turističnih središč v Legian, Kuta in Seminyak.

Ampak to še ni razlog, da čez Denpasar off vaš nakupovalni seznam njenih dveh tradicionalni trgi se nahajajo v neposredni bližini drug drugega, loči samo ob reki Badung.

Pasar Kumbasari ( Google Maps ) je eden izmed njih tradicionalni trg zložene tri nadstropja navzgor. Če ste na trgu za poceni in umetne obrti, pojdite do tretjega nadstropja trga in dobili svojo pogajalsko igro naprej. Tam je tudi trgovina, ki prodaja kostume za tradicionalne Balinese plesov.

Čez reko, Pasar Badung ( Google Maps ) ponuja več kupčij za turiste, ki želijo na lokalni ravni. Na njenem vzhodnem robu boste našli Jalan Sulawesi , slavni tkanine skladišče prevlečena z prodajaln batik , songket, in različne tkanine, tradicionalno in sodobno enako.

Jalan Gajah Mada ( Google Maps ) seka Jalan Sulawesi malo na sever – v trgovinah na tej ulici prodajajo obrti in čevlje. Pojdi na jug do Jalan Hasanuddin ( Google Maps ), da naletijo na Denpasar slavni zlato trgovine – zlate obrtniki ob tej ulici poskrbi predvsem za domačine, ampak ti si prosto poskusiti svojo srečo.

Drugi Nakupovalni območja v Južni Baliju

V Sanur , obiščite Jalan Danau Tamblingan ( Google Maps ), glavne ceste okrožja, kjer lahko kupite iste stvari, ki so na voljo v Kuta, ne da bi kopanje v Kuta velikosti množice. Številne kavarne in restavracije so vrinjeni sredi trgovin na aveniji, tako da si lahko občasno odmor med nakupi.

Trgovine v Kerobokan še posebej ob Jalan Raya Kerobokan ( Google Maps ) – poskrbi za homeowners in starše, z obrati prodajo doma pohištvo, pohištvo in umetnine za nekdanje in obrtnih hišica za lutke, otroške knjige, in mladoletne modo za slednje.

Široka avtocesti med Sanur in Nusa Dua je znan kot “obvoznice” , in je podložena s prodajalnah keramika, lončevine, pohištvo, izbor starin. Peljite jih v najetim avtomobilom, ustavi pri vseh trgovinah, ki vas zanimajo in barantajo stran.

V Nusa Dua , je prizor na drobno prevladuje Bali Collection nakupovalni center ( bali-collection.com , Google Maps ), odprt center s številnimi višjo dodano vrednostjo mednarodnih oznak in japonski veleblagovnici. Behind the center, številne restavracije in bari služijo pokroviteljev v nastavitvi al fresco. Brezplačen avtobus vozi med nakupovalnega centra Bali Collection in približno 20 okoliških krajev.