Waar vindt u Designer Koopjes en Outlet Stores in Rome

Posted on

 Waar vindt u Designer Koopjes en Outlet Stores in Rome
Er zijn vele mooie plekken om te winkelen in Rome, maar veel van de designer winkels aan de Via Condotti zijn niet betaalbaar voor de algemene winkelend publiek. Gelukkig zijn er verschillende plaatsen in de hoofdstad van Italië, waar u designer kleding te vinden voor een koopje, evenals outlet centers dat kan worden bereikt met de pendelbus van Rome.

Discount Designer Shopping

In het historische centrum van Rome, diverse winkels verkopen extras van ontwerper showrooms of tweedehands blindgangers uit de mode set van de stad. De beste plaats om te kijken is in het deel van de stad ten westen van de Piazza Navona en Campo de’ Fiori, in het bijzonder rond de Via del Governo Vecchio en de Corso Vittorio Emanuele II.

Op een kort stukje van de Via del Governo Vecchio, vlak bij de kruising met de Via di Parione, zult u een cluster van gevestigde vintage en gebruikte kleding winkels. Dit geldt ook voor Dafano Omero, Vestiti Usati Cinzia en Ciao Vintage. Aan de Corso Vittorio Emanuele II, Antonella e Fabrizio is een boetiek met scherp geprijsde merchandise van grote Italiaanse labels.

Op de weg van de Via Arenula naar Campo de ‘Fiori, Via del Giubbonari is bekleed met vooral betaalbare one-off winkels. U vindt er ook straatverkopers Hawking nep (en illegaal) designer handtassen. Aan de overkant van de rivier, kunt u rondneuzen smalle straatjes van Trastevere te vinden one-of-a-kind kijkt van lokale ontwerpers.

Als u wilt wat parfum dat je niet ruiken op iemand anders thuis te brengen, Romastore Profumi (aan de Via della Lungaretta 63) verkoopt zeldzame rassen van geur van Italiaanse en internationale ontwerpers.

Een andere populaire plek om een ​​brede selectie van designer labels vinden Gente, een winkel met een aantal locaties in de stad, waaronder aan de Via del Babuino (Numeri 81 en 185) en de Via Frattina, 69. Beide straten zijn in de buurt van de Spaanse Trappen. Gente heeft zelfs een eigen uitlaat aan de Via Cola di Rienzo, 246 (gelegen aan de westelijke oever van de rivier de Tiber).

Als u wilt een aantal Italiaanse mode zonder ver boven uw creditcards thuis te brengen, Via Cola di Rienzo, die loopt tussen de rivier de Tiber en Vaticaanstad, is bekleed met mid-range tot high-end winkels. Enkele bekende merken zijn onder andere Nike, Pandora en Zara. Zij mogen niet worden “made in Italy” mode, maar je kunt tenminste zeggen dat je kocht uw items in Italië.

Tip : Rome modewinkels te houden enorme verkoop twee keer per jaar in januari en juli. Shoppers kunnen verwachten om items korting tot 70 procent te vinden, het maken van die twee maanden uitstekende keer om koopjes in Rome.

Outlet Shopping buiten de muren van Rome

buitenwijken van Rome hebben verschillende verkooppunten een bezoek waard. Ten zuiden van de wijk EUR zijn de outlets in Castel Romano, onderdeel van de McArthurGlen keten van outlet centra. Castel Romano heeft 110 outletboetieks, met inbegrip van Dolce e Gabbana, Roberto Cavalli, La Perla, Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Calvin Klein, Valentino, en nog veel meer.

Castel Romano is dagelijks geopend, 10:00-09:00 en shuttle bussen rijden meerdere keren per dag van het Termini Station naar Castel Romano. Ook dicht bij Castel Romano is de film themapark, Cinecitta World.

Ten zuiden van Rome, op de snelweg in de richting van Napels, is het Valmontone Fashion Outlet, onderdeel van de Fashion District reeks vestigingen. Valmontone beschikt over ongeveer 200 designer outlets met inbegrip van Bottega Veneta, Adidas, Byblos, Frette, Valleverde, en tientallen andere boetieks van Italiaanse en internationale ontwerpers. Als je in Rome zonder een auto, Valmontone biedt een pendelbus naar de verkooppunten donderdag tot zondag, met een pick-up in de buurt van het station Termini.