Wanneer moet ik kopen My Train Tickets voor Italië?

Posted on

 Wanneer moet ik kopen My Train Tickets voor Italië?

Reizigers naar Italië vragen vaak waarom ze niet hun Italiaanse treinkaartjes kunt kopen zes maanden van tevoren of dat ze nodig hebben om hen een voorsprong op hun trein reisdatum kopen. Het antwoord is verschillend voor tickets voor elk type van de Italiaanse trein.

Hier is wat u moet weten over wanneer de Italiaanse treinkaartjes te kopen voor elk type trein:

Frecce (Eurostar) Tickets

Tickets voor Frecce treinen, high-speed treinen die rijden tussen de grote steden van Italië, kan meestal worden gekocht binnen vier maanden na uw reisdatum.

Kortingen zijn vaak beschikbaar in de snelle treinen naar voren aankopen, dezelfde dag terug te keren, of voor groepen van drie of meer, maar er rekening mee dat sommige verdisconteerd en vooraf tickets kunnen niet terug te betalen of niet-verwisselbare zo zorgvuldig te controleren voordat je koopt. Frecce tickets kunnen gekocht worden bij de NMBS-stations Biglietteria in Italië. Online e-tickets inclusief zitplaats reserveringen kunnen worden gekocht via Rail Europe.

Belangrijk : zitplaatsreservering is verplicht op Frecce treinen. E-tickets of tickets die stoelreservering op het ticket hebben hoeven niet te worden gevalideerd, maar als je een ticket hebt en een aparte stoel reservering moet u uw kaartje af te stempelen.

Intercity Tickets

Intercity en Intercity plus treinkaartjes dit moment kan alleen gekocht worden binnen vier maanden na uw reisdatum. Soms zijn er kortingen beschikbaar voor aankopen van een maand tot een dag voor uw datum of voor groepsreizen, maar er rekening mee dat sommige scherp geprijsde tickets niet worden gerestitueerd en niet-veranderlijk kan zijn.

Intercity trein tickets kunnen worden gekocht bij een Biglietteria in een treinstation in Italië of online via Rail Europe.

Belangrijk : Seat reserveren verplicht worden gesteld voor Intercity plus treinen en op de meeste Intercity treinen. Zorg ervoor dat u uw kaartje af te stempelen voor het instappen van de trein als uw ticket is niet voor een specifieke datum en tijd.

Als de stoel opdracht, tijd en datum direct worden afgedrukt op het ticket u niet hoeft te valideren, maar als je niet zeker weet is het best om het te doen of te vragen.

regionale Tickets

Tickets voor regionale treinen, tragere treinen die veel plaatsen te stoppen langs de route meestal binnen één regio, kunnen worden gekocht binnen vier maanden na uw reisdatum. Er is zelden een korting voor het kopen van een regionale trein ticket op voorhand.

Een regionale trein ticket is niet een bepaalde datum of tijd hebt, is het een geldigheidsduur van twee maanden vanaf de datum van aankoop voor die trein route. Uitzondering: Als u uw ticket kopen bij een kaartjesautomaat op het station, kan het een datum en tijd stempel op hebben. Regionale treinen niet zetels toegewezen, dus als je tijdens de piek reistijden reist wilt u misschien een eerste klas ticket te kopen om een ​​betere kans op het vinden van een stoel te hebben. U kunt uw regionale treinkaartje te kopen tegen een Biglietteria in een treinstation in Italië of een kaartjesautomaat bij uw vertrek station tot aan het moment van vertrek.

Belangrijk: U moet uw trein kaartje af te stempelen voor het instappen van de trein of je kan een boete krijgen. De machine kan lijken op een van de foto’s op deze pagina.

Italo Tickets

Tickets voor de particuliere Italo Rail Line dat sommige van de grote steden bedient kan een beetje verder van tevoren worden gekocht, soms tot vijf maanden vooruit, met kortingen meestal beschikbaar voor boekingen.

Tickets kunnen gekocht worden bij speciale stands in de stations bediend door Italo of gekocht via Rail Europe.

Eurail Italië Passes

Italië rail passes moeten worden gekocht voordat je naar Europa, binnen zes maanden na de datum waarop u van plan bent om het te valideren. Bekijk de prijzen van of koop een Eurail Italië Pass door middel van Rail Europe.

Belangrijk: U moet uw treinpas gevalideerd binnen zes maanden na aankoop door een spoorweg ambtenaar bij een treinstation. Reserveringen en supplementen zijn niet inbegrepen in de pas en moet apart worden aangeschaft.