Wat mee te nemen en wat niet mee te nemen naar Wimbledon

Posted on

Wat mee te nemen en wat niet mee te nemen naar Wimbledon- Tennis's Most Famous Fortnight
Oke, dus je had geluk en scoorde kaartjes voor Wimbledon in de publieke stemming draw. Of je hebt besloten om te trotseren de onzekere Britse weer naar het kamp en de wachtrij voor last minute kaartjes voor de wereldberoemde Grand Slam tennistoernooi.

Voordat je hoofd uit voor de dag op de All England Lawn Tennis Club, hier is een lijst van dingen die je niet wilt vergeten te brengen – en een paar die je wilt onthouden om thuis te laten.

Doen Zonroom

Ja, ik weet het, het is moeilijk te geloven dat na jaren van het kijken naar een geregend-out Wimbledon, maar de zon doet schijnen op Londen tijdens het tennis twee weken. Alleen Centre Court wordt overkapt en het dak is alleen gesloten als het regent. Ze komen in allerlei formuleringen – sprays, crèmes, lotions – en een aparte kind en volwassen versies, tot SPF 30. Er mag geen sprake zijn van muggen bij de tennisclub maar deze functie kan handig zijn wanneer u kamperen bent naar last minute tickets of genieten van een rivier later pub.

Heeft Breng een zonnehoed

Kijk voor een zonnehoed die zal staan om een motregen. Maar laat de grote nummer met de floppy rand thuis – grote rand hoeden zijn een Wimbledon Niet doen . Een doek emmer hoed, een outback hoed of een baseball cap zou goed werken. En Panama hoeden zijn gezien op de tribunes – maar zorg ervoor dat het stro zal houden als het regent. Gewoon het ding om je te beschermen voor al zomer outdoor toeschouwer gebeurtenissen, in het bijzonder een lange dag kijken naar Wimbledon tennis op een openbare terechtzitting.

Heeft Breng een fles water

Als het weer goed genoeg is voor tennis kan het een warme en droge dag. Dranken – inclusief alcoholische bevvies – worden verkocht op Wimbledon, maar het laatste wat je wilt doen in het midden van een spannende wedstrijd is stuiteren uit je stoel in een wachtrij te staan ​​voor dorstlessers. Plooi een paar kleine flessen water in uw tas. En zorg ervoor dat ze plastic of metalen kolven. Glazen flessen zijn een no-no in de tribunes.

Heeft Breng een uitklapbare regen Poncho

Een waterdichte regen poncho zal van pas komen voor plotselinge regenbuien – omdat slechts Centre Court een dak heeft. Ik denk dat een lichtgewicht, opvouwbare poncho, groot genoeg is om u en uw spullen te dekken, is nuttiger en zorgzaam voor anderen dan een paraplu in de overvolle terrein en stands. Trouwens, als het weer verdwijnt, kun je het gebruiken als een grondzeil, terwijl je languit op het grote scherm van de Picnic terras kijken – een bekend als Henman Hill en tegenwoordig beter bekend is als Murray Mound.

Heeft Breng uw camera

Het zien van een wedstrijd op Wimbledon is once in a lifetime gebeurtenis voor de meeste mensen, zodat u zeker zult willen wat foto’s aan de mensen terug te zien huis dat je er waren. Het is toegestaan ​​om foto’s te maken voor persoonlijk gebruik. Camera’s, filmcamera’s en video-opname zijn allemaal toegestaan, zolang ze niet interfereren met de concurrenten of iemand anders en zo lang als uw foto’s / films / video zijn voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Ga naar iets compact en stil. De Nikon Coolpix S700 is een slimme compact dat 16 megapixels en een 4,5 -90mm Nikkor 20x optische zoomlens en bewegingsdetectie technologie in camera klein genoeg om pop in een zak verpakt. Het is Wi-Fi is ingeschakeld, zodat u kunt beginnen met het verzenden snaps aan je vrienden vanaf uw smartphone meteen en het is beschikbaar voor minder dan $ 200.

Doen Munchies

Eten en drinken zijn verkrijgbaar bij verschillende horecagelegenheden. Maar het kan duur zijn.

U kunt uw eigen kleine picknick of levering van snacks te brengen, evenals een fles wijn per persoon of twee blikjes bier. Maar verwacht niet dat alcoholische dranken, of iets meer substantiële dan snacks op de tribunes verbruikt. Voor een goede picknick maaltijden, is er de picknick terras, met gazon tafels en stoelen als je geluk hebt, ruimte voor een picknick verspreid over het gras als je dat niet bent.

Doen Hoofdtelefoon

Als u wilt om de actie te volgen op meer dan één rechter, of volg een ander spel of sport, terwijl je een wedstrijd op Wimbledon te kijken, kunt u uw radio mee te nemen. Dat is prima, maar zorg ervoor dat langs enkele hoofdtelefoons met ruisonderdrukking zodat u kunt luisteren zonder anderen te storen iedereen in de tribunes te brengen. En, terwijl je toch bezig bent, herinner je mobiele telefoon uit te schakelen, terwijl in de tribunes.

En Do not Bring …

  • Nooit willen achter de tijd heeft Wimbledon verboden selfie sticks zijn. Laat van u thuis of u zult verliezen.
  • Alles wat zou kunnen worden genomen voor een wapen – grote keukenmessen, grote kurkentrekkers, pepperspray.
  • Noisemakers, rammelaars, en claxons
  • Tekenen groter zijn dan 2′ square
  • Alcoholische dranken in de tribunes
  • Ingeschakelde mobiele telefoons in de tribunes
  • “Hinderlaag advertising” merchandise. Dat is vrij hoeden, poncho’s, zonnebrandcrèmes, parasols en andere goodies die u hebt gekregen tijdens het wachten in de Wimbledon wachtrij. Kijk goed en je zult merken dat ze zwaar worden gebrandmerkt met het oog op het krijgen van gratis exposure op televisie in het terrein. Normaal branded voedingsmiddelen en kleding die je hebt gekocht voor jezelf zijn toegestaan. Maar als de items die je bij je draagt ​​hebben ongewoon grote en schaamteloze reclame die zij kunnen worden beschouwd als onderdeel van een hinderlaag campagne. Als dat zo is, kunnen zij tijdelijk in beslag worden genomen. Als je weigert om hen te geven totdat je de club te verlaten (als je kunt meestal degenen freebees back) dat u misschien wel toegang hebben geweigerd. Dus, van de mooie vrije gift ernstige bummer in ongeveer 30 seconden.