Wat te verwachten als je naar een bar in Italië

Posted on

 Wat te verwachten als je naar een bar in Italië

Bij bars in Italië, kunnen patroons kopen normaal gesproken koffie dranken, wijn en sterke drank, frisdrank, evenals ochtend gebak en broodjes genoemd panini ( un panino is een sandwich, twee broodjes zijn te wijten panini ). In grotere bars, vele smaken van de beroemde Italiaanse ijs , of een ijsje (eigenlijk meer ice melk) kan ook worden geserveerd.

Italiaanse bars zijn het middelpunt van het sociale leven in Italië, maar niet een plek om grote hoeveelheden alcohol consumeren.

Mensen van alle leeftijden kunnen gaan naar de bar; Er zijn geen leeftijdsbeperkingen-kinderen zijn van harte welkom en een gemeenschappelijk gezicht als mensen brengen hun families om hun lokale drinkplaats. U kunt groepen van Italianen speelkaarten, tv kijken, of gewoon verzamelen samen om te praten zien.

Italianen kunnen hun lokale bar meerdere malen te bezoeken in de ochtend voor koffie en opnieuw in de vroege avond voor een aperitivo of een cocktail voor het diner. De typische Italiaanse ontbijt is een cappuccino of espresso en cornetto hadden vaak in een bar. Stoppen voor een kopje koffie op de manier om een boodschap te doen of als je ergens gaat met je vrienden is gebruikelijk in Italië. Pas op dat de koffie drinken je bestelt thuis anders dan wat je in Italië krijgt kan zijn. A “café” is vaak slechts een enkele espresso schot, terwijl wat de meeste Amerikanen denken af als koffie is eigenlijk een Americano.

In de bars in de grotere steden, en vooral degenen die in de buurt van toeristische centra, zal het meer kosten om te zitten aan een tafel, en vaak zelfs meer als de tafel buiten dan zal het gaan bij de bar te staan, omdat je ook betalen voor service.

Prijzen zijn posted- al banco wat betekent dat de prijs voor het nuttigen van een drankje aan de bar of Alla Tavola  wat betekent dat de prijs aan de tafel. Kleinere stad bars vaak niet heffen tafel kosten.

Als u wilt om buiten te zitten in een plein voor een kopje koffie, van plan om wat tijd door te brengen genieten van de sfeer. Als je eenmaal iets hebt besteld, kunt u zo lang blijven als je wilt, zonder dat om iets anders.

Italiaanse service is niet gehaast of gehaast, dus wees voorbereid om te vragen wanneer u uw factuur nodig. Als alles wat je wilt is een drankje, je bent beter af naar binnen, waar je minder betaalt.

Sommige bars of cafés in Italië zijn prachtig ingericht en naar binnen is een genot. Bijvoorbeeld, Caffe Delle Carrozze in Chiavari heeft een prachtig bewerkte marmeren bar. Ze hebben een fantastisch huis koffie, ook. Daarnaast is de stad Turijn was een van de eerste Italiaanse steden naar cafe leven te omarmen en er zijn diverse historische koffiehuizen die het bezoeken waard zijn.