Westminster Abbey: Alles wat u moet weten voor een bezoek aan

Posted on

Westminster Abbey: Alles wat u moet weten voor een bezoek aan

Westminster Abbey werd opgericht in AD960 als een Benedictijner klooster. Dit was toen de meeste Europese christenen waren rooms-katholiek, maar na de Reformatie in de 16e eeuw de Kerk van Engeland werd gevormd. Veel tradities blijven in de abdij, maar diensten worden in het Engels, en niet het Latijn.

Westminster Abbey is de natie de kroning kerk en ook de begraafplaats en herdenkingsplaats voor historische cijfers van de laatste duizend jaar van Britse geschiedenis. Westminster Abbey is nog steeds een werkende kerk en al zijn welkom om de reguliere diensten bij te wonen.

Adres

 • Westminster Abbey
  Parliament Square
  Londen
  SW1P 3PA

Dichtstbijzijnde metrostations

 • Westminster
 • St. James’s Park

In de omgeving vindt u een populaire vinden Harry Potter film locatie in Londen .

Openingstijden

 • Maandag tot zaterdag: 9:30-04:30
 • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 9:30-04:30 (laatste toegang 15:30)
 • Woensdag: 9:30-07:00 (laatste toegang 18:00)
 • Zaterdag: 9:00-03:00 (laatste toegang 13:30)
 • Op zondag is de abdij is geopend voor alleen de eredienst.

Bekijk de officiële website voor actuele openingstijden .

Tours

90 minuten-verger geleide tours, alleen in het Engels, zijn beschikbaar voor particulieren voor een kleine meerprijs. Audiotours (Engels versie overgeleverd door Jeremy Irons) nemen ongeveer een uur en is beschikbaar in zeven andere talen: Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Mandarijn Chinees en Japans. Ze zijn verkrijgbaar bij de abdij Information Desk in de buurt van de noordelijke deur.

Foto’s en mobiele telefoons

Fotograferen en filmen (foto’s en / of geluid) van welke aard dan ook is niet toegestaan ​​in een deel van de abdij op elk moment. Bezoekers kunnen foto’s in de Kloosters en College Garden voor persoonlijk gebruik te nemen. Ansichtkaarten van het interieur van de Abdij zijn beschikbaar om te kopen in de abdij winkel. Het gebruik van mobiele telefoons is toegestaan ​​in de Kloosters en College Garden. Houd mobiele telefoons uitgeschakeld in de kerk van de abdij.

Officiële website

www.westminster-abbey.org

Zie Westminster Abbey gratis

U kunt zien in Westminster Abbey gratis. De abdij neemt nooit mensen die willen aanbidden, maar ze vertrouwen op de toegangsprijzen van de bezoekers van de lopende kosten te dekken. Evensong is de mooiste van de diensten waar de abdij koor zingt. De Choristers van het koor zijn opgeleid in de Westminster Abbey Choir School en zijn allemaal zeer getalenteerd. Evensong is om 5 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, plus bij 3:00 op zaterdag en zondag.

Wat te zien

Zelfs zonder een audiogids, of gidsen, zou ik zeggen dat je zou kunnen genieten van een bezoek aan Westminster Abbey, want het is een ontzagwekkende gebouw. Ik was gob-smakte de eerste keer dat ik ging naar binnen: de architectuur, de geschiedenis, de artefacten, de gebrandschilderde ramen, oh door alles!

Top Tip : The Abbey medewerkers zijn zeer deskundig en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ik heb veel geleerd van spreken Abbey personeel dan van gidsen.

Probeer de verschillende Britse royalty graven en de Coronation Chair in de buurt van het heiligdom van St. Edward de Belijder, plus de extra Coronation parafernalia te zien in het Abdijmuseum. Poet’s Corner heeft graven en gedenktekens voor dergelijke bekende schrijvers als Geoffrey Chaucer, Charles Dickens, Rudyard Kipling, Thomas Hardy, DH Lawrence, en Alfred Lord Tennyson.

Het graf van de onbekende Warrior is een fascinerend verhaal van een lichaam na de Eerste Wereldoorlog terug van Frankrijk bracht, samen met 100 vaten van Franse bodem om hem te begraven. De zwarte marmeren plaat is uit België en de gouden letters is gemaakt van shell gevallen verzameld over de velden in Frankrijk.

De enige Congressional Medal of Honor buiten de VS gegeven werd op 17 oktober 1921 voorgelegd aan de Onbekende Warrior en dit hangt in een frame op een pilaar in de buurt. College Garden wordt gedacht dat de oudste tuin in Engeland op bijna 1000 jaar oud. Pick-up een folder bij de tuin ingang te leren over de planten. College Garden is geopend van dinsdag, woensdag en donderdag.

 • Familie Top Tip: Kinderen kunnen zich verkleden als een monnik en hebben hun foto genomen in de kloosters. Ga naar het Abdijmuseum en vragen om een ​​kostuum te lenen!
 • Kerst Top Tip: St. George’s Chapel heeft een prachtige kerststal elk Kerstmis die volwassenen en kinderen altijd dol op.

Waar Lokaal dineren

Tegenover de abdij is de Methodist Central Hall. Er is een café in de kelder die is niets bijzonders (plastic stoelen en vinyl tafelkleden), maar heeft wel degelijk fatsoenlijk warme en koude gerechten tegen redelijke prijzen in Londen. Het is een grote eetruimte en ik heb altijd vond het een oase van de drukte van Parliament Square. Het Supreme Court is te tegenover en heeft een grote cafe in de kelder.