Westminster Abbey: Vse, kar morate vedeti pred obiskom

Posted on

Westminster Abbey: Vse, kar morate vedeti pred obiskom

Westminster Abbey je bila ustanovljena leta AD960 kot benediktinski samostan. To je bilo, ko je bila večina evropskih kristjanov katoliška, vendar po reformacije v 16. stoletju je bila oblikovana cerkev Anglije. Veliko tradicije ostala v samostanu, vendar storitve se izvajajo v angleškem jeziku, in ne v latinici.

Westminster Abbey je narod Coronation cerkev in tudi pokop in spominsko mesto za zgodovinske osebnosti iz zadnjih tisoč letih britanske zgodovine. Westminster Abbey je še vedno delovno cerkev in vsi so dobrodošli, da se udeležijo rednih storitev.

naslov

 • Westminster Abbey
  Parlament trg
  London
  SW1P 3PA

Najbližji Tube postaje

 • Westminster
 • Park St. James

V bližini boste našli priljubljen Harry Potter filma Lokacija v Londonu .

Odpiralni čas

 • Od ponedeljka do sobote: 9.30 – 4.30pm
 • Ponedeljek, torek, četrtek, petek: 9:30-04:30 (zadnji sprejem 15:30)
 • Sreda: 9:30-19:00 (zadnji sprejem 18:00)
 • Sobota: 9:00-03:00 (zadnji sprejem 13:30)
 • Ob nedeljah opatije je odprt samo za bogoslužje.

Preverite uradni spletni strani za sedanje odpiralnem času .

Tours

90 minute-Verger vodil ture, samo v angleščini, so na voljo posameznikom za majhno doplačilu. Audio ture (angleška različica Jeremy Irons pripoveduje) traja približno eno uro in je na voljo v sedmih drugih jezikih: nemški, francoski, španski, italijanski, ruski, Mandarin kitajski in japonski. Na voljo so v opatiji v informacijskem pultu v bližini severnega vrata.

Fotografija in Cellphones

Fotografija in snemanje (slike in / ali zvoka), vseh vrst, ni dovoljeno v nobenem delu samostana v vsakem trenutku. Obiskovalci lahko fotografirate v samostanih in College Garden za osebno uporabo. Razglednice prikazujejo notranjost opatiji so na voljo za nakup v trgovini Abbey. Uporaba mobilnih telefonov je dovoljena v samostanih in College Garden. Naj mobilni telefoni izklopljeni v cerkvi Abbey.

Uradna spletna stran

www.westminster-abbey.org

Glej Westminster Abbey za prost

Ogledate si lahko notri Westminster Abbey brezplačno. Abbey nikoli ne bremeni ljudi, ki želijo, da se darila, ampak se zanašajo na vstopnine od obiskovalcev, za kritje tekočih stroškov. Evensong je najlepši storitev, kjer samostan zbor poje. V pevci in pevke zbora se izobražujejo v Westminster Abbey zbor šole in so vsi zelo nadarjen. Evensong je ob 5pm ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih, ter v 3PM ob sobotah in nedeljah.

Kaj želite Glej

Tudi brez avdio vodnik, ali vodnike, bi rekel, da bi lahko uživali na obisku v Westminster Abbey, kot to je stavba awe-zanosen. Bil sem Gob-lopnil, ko sem prvič šel v notranjosti: na arhitekturo, zgodovino, artefakte, so vitraži, oh, ki jih vse!

Top Nasvet : Osebje Abbey so zelo dobro in vedno pripravljeni odgovoriti na vprašanja. Naučila sem se veliko več govoriti, da osebje Abbey kot od vodičev.

Ne poskušajte videti različne britanski fotografije grobnice in Coronation predsednika bližini svetišča sv Edward spovednik, plus dodatnih kronanju pripomočke v Abbey muzeju. Pesnikov Corner ima grobov in spomenikov za tako dobro znanih avtorjev kot so Geoffrey Chaucer, Charlesa Dickensa, Rudyard Kipling, Thomas Hardy, DH Lawrence, Alfred Lord Tennyson.

Grob neznanega Warrior je zanimiva zgodba iz telesa prinesel nazaj iz Francije, po prvi svetovni vojni, skupaj s 100 sodčkov francoskih tleh, da ga pokopati. Črna marmorna plošča je iz Belgije in zlato na obodu je bila narejena iz primerov lupine, zbranih na poljih v Franciji.

Edina kongresno medaljo časti dati izven ZDA, je bil predstavljen neznanega bojevnika 17. oktobra 1921, in to visi v okvirju na steber v bližini. College Garden je mislil, da je najstarejši park v Angliji na stara skoraj 1.000 let. Pick up za uporabo na vhodu v vrt, da spoznajo sajenje. College Garden je odprt torek, sredo in četrtek.

 • Družina Top Nasvet: Otroci lahko obleko kot menih in imajo njihova fotografija sprejeti v Cloisters. Pojdi na Abbey muzeja in ga prosite, da izposoditi kostum!
 • Božič Top Nasvet: kapela svetega Jurija je omamljanje jaslice vsak božič, ki odrasli in otroci vedno obožujejo.

Kje Dine Lokalno

Nasproti samostan je Methodist Central Hall. Obstaja kavarna v kleti, ki je nič posebnega (plastični stoli in vinilnih prti), vendar ne služi dostojno toplo in hladno hrano po zmernih cenah v Londonu. To je velika jedilnica prostor in sem vedno našel zatočišče od vrveža parlamenta Square. Vrhovno sodišče je nasproti preveč in ima veliko kavarno v kleti.