Zakaj so Paris Famous “Lovelocks” Biti Odstranjeno iz mestnih mostov?

Posted on

Zakaj so Paris Famous

Za let, so pari iz vsega sveta pristal na Pariz, da se zaskoči v svoji ljubezni na Pont des Arts mostu – namestitev obešanke vpisane z začetnicami, srčki in ljubeča sporočila, in metanje ključe v reko Seine spodaj. Toda tako kot je ljubezen pogosto zbledi, tako da ima ta ljubezniv muha. V spomladi leta 2015, mestna hiša vodil kampanjo, da imajo več sto tisoč “lovelocks” odstraniti zaradi varnosti in estetskih vprašanj.

“To je več kot za obešanke,” je povedal Bruno Juilliard, Paris je podžupan, ki je uradno začela odstranitev ključavnice ljubezni na Pont des Arts, v izjavi. “[Te žabice] odvzeti lepoto strukture, je slabša in lahko potencialno povzroči nesreče.”

V času, ko je ta vrgel pritisniti, most je potekala po ocenah 45 ton v vrednosti žabice in je bilo naraščajoče skrbi, da bi teža povzroči dele mostu, da pridejo strmoglavil na turistični znamenitosti čolnov na potekata pod.

Bridge Pokrovčki in Odzivi na demontaži

Znameniti most je bil zaprt za teden dni v začetku junija, medtem ko mestni delavci začeli proces odpravljanja cele dele stranskih ovir. V padlocked deli se nadomesti z pleksi stekla plošče, tako da lahko turisti spet videli reko Seine po spodaj. Toda v tem času, je mesto, ki zajema most ovire z deli iz mednarodnih uličnih umetnikov Brusk, Jace, El semen in Pantonio. Tema za to umetnost? Ljubezen, seveda.

Za enakomeren tok turistov, ki so obiskali spletno stran v njegovem zaprtju, je bil gotovo pravičen znesek razočaranje. Mike in Ciaran bili na obisku v Parizu iz Dubaja in je bilo prvotno načrtovano, da se zaskoči v svoji ljubezni na mostu.

“Pravzaprav sem kupil ključavnico in upal, da bi jo tu, potem pa videl na novice, kaj se je dogajalo, da sem jo pustila v hotelu,” pravi Mike. “To je sramota, kaj se dogaja – [dajanje ključavnico] je lepa stvar; to je zelo romantično – pa se je vprašanje varnosti “.

Medtem ko je bila vprašanja o učinku ključavnice «na varnost mostu je že zaskrbljujoče, lokalni uradniki resnično je obvestilo lani, ko del stranske pregrade mostu je sesul pod težo ključavnice.

Vendar pa varnost ni edini razlog, ključavnice se odstranijo. Mnogi pravijo, žabice pokvaril estetsko integriteto pomembnega pariški mejnik. Skupina zagovorništvo št Ljubezen Ključavnice je pozval mesto za prepoved prakse povsem izpustiti: tisti, ki se razteza na druge mostove, kot so Pont de l’Archevêché in premostitveni Simone de Beauvoir, in celo predmete, kot so delovna mesta, svetilke in kovinskih smeti posodah.

Ključavnice so sestavljeni iz “vandalizem, ki škoduje mestu in prizadene ljudi v Franciji – kulturno, ekonomsko in čustveno,” je združenje piše na njihovi uradni spletni strani .

Kako Lovelocks FAD Caught On (In je res poslavlja?)

Kako Lovelocks FAD Caught On (In je res poslavlja?)

Kako so lovelocks navdušeni izvirajo, anyway? In je obsojena na popolnoma izginejo?

Pont des Arts most je bil odprt kot prvi železa mostu v Franciji leta 1804, v času vladavine cesarja Napoleona I. začele privabljati sentimentalne parov – obešanke v roki – okoli leta 2008, vendar je pojav dejansko ima svoje korenine v Italiji. Mnogi pripisujejo meri v romanu 2006 Frederico Moccio, v kateri pari pripisujejo obešanke držijo sporočila ljubezni Milvian mostu v Rimu, pred metanje ključ v reko.

Tradicija Paris je postala tako priljubljena, da bi se lahko amaterski prodajalci ključavnico najdemo vzdolž obal mostu, prodaja ključavnic in pisala za tiste, nepripravljeni, da bi sentimentalna potezo.

Bo Ključavnice se preprosto zavržejo?

Na kratko, ni. Za vse tiste, ki so že zaklenjena v svoji ljubezni na Pont des Arts, ni vse izgubljeno. city ​​hall Paris se je zaobljubil, da bo za obešanke v enoti za shranjevanje in jih uporabite pozneje v “novo gesto ljubezni.” Vendar pa trenutno ni načrtov za izkopanega ključev za več kot 700.000 na dnu Sene .

Toda med turiste most ta teden, mnogi želijo, mesto bi bilo mogoče najti drug način za spopadanje s težo ključavnic, namesto da se znebi njih.

“Bilo bi lepo, če jih želite okrepiti oviro ali jih dal skozi sredino mostu, namesto, da se znebi njih v celoti,” pravi Brent, ki je bil na obisku v Parizu prvič s svojim partnerjem Penelope. Par se je nameraval dati ključavnico na mostu, dokler ne preberete, kaj se je dogajalo.

Bodo poskušali blokirati v ljubezni drugje v mestu?

“Ne, pravi Penelope. “Ta kraj je tako ikona.”

Nekateri turisti počutijo drugače, vendar pa, in so pripravljeni, da preizkusite svoje stave na nadaljevanje muha na drugih lokacijah v mestu. Na primer, pari začeli pritrjevanje ključavnic na enem delu Pont de l’Archevêché, ki se nahaja v bližini Notre Dame-katedrale na Ile de la Cité, v zadnjih nekaj letih. In na bližnjem Pont Neuf, smatterings ključavnice so v zadnjem času pojavljajo. To je lahko težje odvrniti pari z ohranjanjem obredni dogaja kot je bilo sprva pričakovano.

Še en posnetek od Pont des Arts in njenih Lovelocks

Ena stvar je gotova o lovelocks pojav: oni so zelo polarizacijski. Nekateri mislijo, da si šarmanten in dodajte barvo za skoraj austerely ljubek mesta zraku; drugi menijo, da si kičasto in poceni žetonov, ki vpliva na lepoto in estetske harmonije kapitala.

Ljubezen in smeti: Ali res gredo skupaj?

Za nekatere pare v Parizu želijo skočiti na lovelocks bandwagon, preden je praksa izpostavljen vsesplošnim prepovedi, površine, kot kante in delovna mesta svetilke so primerna mesta, da priložijo svoje simbole ljubezni. Hmm, nismo povsem prepričani, da je ta povezava dobra napoved …