Zima v Parizu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 Zima v Parizu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

V zimskih mesecih v Parizu imajo slab ugled zakaj bitje mračno, temno, nenehno deževno in nizko porabo energije za dogodke, vendar z veselo počitnice svečanosti ob mesto z nevihto za dobršen del sezone, Pariz dobesedno sveti več kot na kateri koli drugi čas v letu. Še več, če ste uživali v zaprtih prostorih dejavnosti, kot so obisk muzejev in cerkva ali porabi nekaj ur branja mirno v tradicionalni pariški kavarni pri dojenju dober cafe creme ali Chocolat CHAUD , ali morda drsanje na prostem, zimski bivališčna v Paris lahko, v resnici, je idealna za vas.

Pariz Vreme v Winter

Pariz in večina Franciji imajo, kaj se šteje za zmerno podnebje, ki je odvisna od toplih in hladnih zračnih tokov, ki prihajajo izven Atlantskega oceana. Temperature ostanejo hladna skozi večji del zime, vendar redko potopiti pod lediščem; povprečne vzponi ostanejo okoli 46 stopinj Celzija in povprečna padcih še vedno približno 36 do 37 ° Fahrenheit od decembra do februarja, z majhnimi nihanji v oblačnih in sončnih dni. Padavine tudi ostane dosledno skozi vse leto, vendar je zima vidi bolj pogoste padavine in poletne vidi nekoliko bolj popolno akumulacije. Od decembra do februarja, lahko pričakujemo od 10 do 11 dni dežja v višini med dvema in dvema in pol centimetrov akumulacije na mesec.

Povprečne temperature in deževnih dneh po Mesec:

 • December: visoka 46 F, nizka 37 F, 11 dni padavin
 • Januar: visoka 45 F, nizka 36 F, 10 dni padavin
 • Februar:  visoka 46 F, nizka 36 F, 9 dni padavin

Kaj Pack

Ker so zime v Parizu tradicionalno hladno in mokro, vendar imajo lahko nekaj dni prijetnega, tudi toplo vreme, boste želeli biti prepričani, da paket veliko plasti oblačil, kot tudi nepremočljiva obutev in vrhnja oblačila. Čeprav zima običajno ne vidi zamrznitev vreme, temperature v zgornjem 40s pomeni, da boste morali, da bi težko zimski plašč poleg več dolge hlače in majice.

Dežnik, dežni plašč, in dež škornji so tudi priporočljivo, še posebej, če ste raziskati številne prostem znamenitosti in destinacij v mestu.

Zimske Dogodki v Parizu

Kljub nastopov, tam je veliko storiti v času zimske potovanje v elegantno kapitala, in mnoge od teh dejavnosti bo v zaprtih prostorih, vendar pod pogojem, da paket pravilno in snop gor, in to ni preveč mokro ven, A zimska sprehod skozi krasen pariški park ali večerni sprehod okoli briljantno osvetljenih ulicah lahko hipnotično in mirno. Ali ste potujete solo, v paru ali z vso družino, presenetljivo za dobro ravnotežje med notranjimi in zunanjimi dejavnostmi bo zagotovila svojo zimsko bivanje na francoski prestolnici je pustolovski in segrevanje enako pravico.

 • Zimske počitnice lučke in okraski: Vsako leto je mesto osvetljena z veselimi počitnice okraski in luči v več okrožjih po kapitalu, in veleblagovnica okna so poslastica za vso družino.
 • Praznovanje božiča v Parizu:  Obstaja veliko za videti in narediti, da bo duh prazničnega živ in brca v celotnem vašega bivanja.
 • Tradicionalni francoski božični trgi: Vsako leto, alzaška stilu lesene koče pop up na več lokacijah po mestu. Sip kuhanim vinom; brskanje stojnice, ki prodajajo domačo hrano, obrti in igrače; in našli nekaj pristne počitnice darila za prijatelje in družino.
 • Tour Spomeniki in katedrale: Ne glede svojih duhovnih prepričanj, konec leta je čas miru in kontemplacije, in ta občudovanja mest lahko ponudi tako.
 • Praznujte novo leto v Parizu: Od ognjemet za šampanjec in parade na Elizejskih poljanah, obstaja dober razlog, zakaj tako veliko ljudi odloči Pariz, da bi v povsem novo leto. Ugotovite, ali bi bilo idealno koncu leta destinacija za vas.
 • Valentinovo v Parizu: Pridi februar, Pariz je na splošno hladno in tiho, vendar lahko še vedno ponudi rahlo romantično kuliso za pare na tej posebni priložnosti.
 • Kitajsko novo leto praznovanja: V januarju in februarju vsako leto, praznični, pisane dogodki za kitajsko novo leto traja več okrožij z nevihto v francoski prestolnici. Več o tem, kako najbolje uživati to zanimivo kulturno tradicijo, ne more udeležiti parade za vzorčenje nekaj odličnih lokalnih kitajske kuhinje.

Zimska Potovalne Nasveti

 • Zimske svečanosti in dekoracije prinašajo nadrealistično čarobno v mesto, ki za posebno slikovitih zvečer ven z vso družino. Lahko služijo tudi kot romantično kuliso za pare, ki prelom end-of-leto skupaj, preveč.
 • Zima je nizka sezona za turizem v Parizu, kar pomeni, da boste imeli več mesta za sebe in ne bodo verjetno morali tekmovati z horde turistov za vstop v eksponatov, spomenikov, ali pri odločanju rezervacije v restavracijah. Zraka in železniške vozovnice so tudi nižje kot v vrhuncu sezone.
 • Hladno, pogosto deževne razmere in kratki dnevi lahko sicer nekoliko odvrača. lahko se znajdete porabi več časa v zaprtih prostorih, kot želite, da se, ko potujejo.
 • Nekatere znamenitosti in spomeniki so v času izven sezone zaprta. Bodite prepričani, da preverite datum odpiranja in letne zapirala pred časom, da bi se izognili razočaranje. Vendar pa se to pogosto precenjena: v resnici, poleti kaže, da je čas, ko vidite, da je večina podjetij blizu, kot Parižani ugasnejo na dopust.