Ziua Eliberării în Italia religioase – Aprilie 25 Evenimente și al doilea război mondial site-urile din Italia

Posted on

25 aprilie Evenimente și al doilea război mondial site-urile din Italia
Eliberare zi, sau Festa della Liberazione, la data de 25 aprilie , este o sărbătoare publică națională marcată de ceremonii, reconstituiri istorice, și sărbători de comemorare la sfârșitul al doilea război mondial în Italia. Multe orașe și târguri, concerte, festivaluri, produse alimentare sau evenimente speciale. La fel ca festivitățile D-Day în SUA și în altă parte, este , de asemenea , o zi în care Italia onorează mort de război și veterani, numit  combattenti, sau luptători. Cele mai multe orașe și orașele mai mici încă mai bate clopotele pentru a comemora ziua de eliberare pentru Italia, și coroane de flori sunt plasate pe monumente de război.

Spre deosebire de alte sărbători pe unele mari italiene, cele mai multe site-uri importante și muzee sunt deschise în Ziua Eliberării, cu toate că întreprinderile și unele magazine sunt susceptibile de a fi închise. De asemenea, este posibil să întâlniți exponate speciale sau deschideri excepționale ale site-urilor sau a monumentelor, în mod normal nu sunt deschise publicului.

De la 1 mai sărbătoarea Ziua Muncii cade mai puțin de o săptămână mai târziu, italienii iau adesea un ponte , sau a unui pod, pentru a avea o vacanță prelungită de la 25 aprilie , prin mai 1. Prin urmare, această perioadă poate fi foarte aglomerat în destinații turistice de top. Dacă sunteți de planificare pentru a vizita muzee sau orice site – uri de top, este o idee bună să verificați pentru a fi siguri că sunt deschise și să cumpere biletele în avans.

O vizită în al doilea război mondial Site-urile din Italia

25 aprilie este o zi buna pentru a vizita unul dintre numeroasele site-uri, monumente istorice, câmpurile de luptă, sau muzee legate de al doilea război mondial. Una dintre cele mai cunoscute site-uri Mondiale WarII din Italia este Montecassino Abbey, site-ul de o bătălie majoră aproape de sfârșitul războiului. Deși aproape complet distrus de bombardamentele, manastirea a fost reconstruit rapid si este inca o manastire de lucru. Stând ridicată pe un deal, la jumătatea distanței dintre Roma și Napoli, Montecassino Abbey merită o vizită pentru a vedea frumoasa bazilica cu mozaicuri uimitoare și fresce, muzeul cu memorabilia istorice din al doilea război mondial, și vederi minunate.

Mii de americani au murit în Europa în războaie mondiale I și II și Italia , are doua cimitire mari americane , care pot fi vizitate. Sicilia-Roma Cimitirul American de la Nettuno este la sud de Roma ( a se vedea sudul harta Lazio) și se poate ajunge cu trenul. Florence Cimitirul American , la sud de Florența, se poate ajunge ușor cu autobuzul de la Florența.

Pentru mai multe site – uri italiene , al doilea război mondial pe care le puteți vizita, a se vedea Anne Leslie Saunders carte excelenta, un ghid de călătorie la al doilea război mondial site – uri din Italia .

25 aprilie Spectacole din Veneția:

Veneția sărbătorește una dintre festivalurile sale cele mai importante, The Festa di San Marco, onorând Sfântul Marcu, orașului sfânt patron. Festa di San Marco este sarbatorit cu o regată gondolierii, o procesiune la Bazilica San Marco și la un festival în Piazza San Marco sau Piața San Marco. Asteptati -va mari mulțimi din Veneția la 25 aprilie și , dacă sunteți de a vizita orașul în această perioadă, asigurați – vă că pentru a rezerva un hotel din Veneția în avans.

Veneția sărbătorește , de asemenea, tradițional Festa del Bocolo , sau trandafirul înflorit, o zi când oamenii prezintă femeile în viața lor (prietene, soții, sau mame) cu un boboc de trandafir roșu sau bocolo .