Skip to main content

Ziua Regelui în Thailanda: Informații importante despre Holiday Public

Ziua Regelui în Thailanda: Informații importante despre Holiday Public
Acum, sărbătorită în fiecare an pe 28 iulie, naștere regelui în Thailanda este o vacanță patriotic anual. Artificii și acte de faptă bună marca această ocazie.

Regele Bhumibol Adulyadej al Thailandei a fost cel mai lung monarh domnind-și capul din lume, cea mai lungă de guvernământ a statului înainte de moartea sa, la 13 octombrie 2016. El a fost iubit foarte mult de mulți din Thailanda. Ziua lui de nastere, 05 decembrie, este încă sarbatorita ca Ziua Tatălui în Thailanda.

Regele Maha Vajiralongkorn succedat tatălui său ca rege al Thailandei la 1 decembrie, 2016. regelui de sărbătoare legală de naștere a Thailandei a fost apoi schimbat la 28 iulie.

Dintre toate festivalurile mari din Thailanda , regele Ziua de naștere a fost în mod tradițional important pentru oameni Thai. Văzând suporterii cu lacrimi de alint la ceremonii nu este mai puțin frecventă. Uneori , imagini ale regelui pe ecranele de televiziune ar face pe oameni să pună capetele pe trotuar.

Cum Regele Thailandei de naștere este sărbătorită

Mulți susținători decid să poarte galben – culoarea asociata cu zilele de luni, ziua săptămânii, atât regele Bhumibol și regele Maha Vajiralongkorn s-au născut.

Dimineața devreme, pomeni se va acorda călugări; temple va fi deosebit de ocupat. Străzile sunt blocate; muzică și spectacole culturale au loc pe etape în orașe, și piețe speciale pop-up. spectacole Firework au loc în Bangkok. Unii oameni aleg să dețină lumânări pentru a onora rege. Uneori, steaguri albe sunt fluturat cu scandări de „Trăiască regele!“

Până ani sa finală, regele Bhumibol ar face o apariție rară și să treacă prin Bangkok într-o coloană de mașini. Cu sănătate se înrăutățește de-a lungul anilor, regele Bhumibol a petrecut cea mai mare parte a timpului la palatul de vară în Hua Hin. Oamenii ar aduna în afara palatului în seara să dețină lumânări și cinste împăratului. Turiștii sunt invitați să se alăture și să participe atât timp cât acestea sunt respectuoși. Evident, acest lucru nu este momentul să fie gălăgioși sau de a face glume.

Dacă sărbătoare de naștere a regelui la 28 iulie se întâmplă să fie un week-end, următoarea zi de luni este de obicei luată ca o sărbătoare publică, cu mulți oameni dat timp liber de lucru.

Vechea dată pentru Regele naștere celebrare Thailandei este încă considerat Ziua Tatălui. Copiii din întreaga Thailanda vor onora părinții lor, la 5 decembrie.

Regele Bhumibol al Thailandei

Bhumibol Adulyadej, ultimul rege al Thailandei, a fost cel mai lung monarh domnind în lume, precum și capul cel mai longeviv de stat, până la moartea sa , la 13 octombrie 2016. Regele Bhumibol sa născut în 1927 și a luat tronul la vârsta de 18 ani , la 9 iunie 1946. El a domnit timp de peste 70 de ani.

De ani de zile, Forbes enumerate monarhia thailandeza cei mai bogați din lume. De-a lungul lungii sale domnii, regele Bhumibol a făcut o mulțime de a îmbunătăți viața de zi cu zi pentru poporul Thai. El a avut loc chiar mai multe brevete de mediu, inclusiv cele pentru prelucrarea apelor reziduale și însămânțarea norilor pentru a face ploaie!

Urmând tradiția regilor din dinastia Chakri, Bhumibol Adulyadej , este , de asemenea , cunoscut sub numele de Rama IX. Rama a fost un avatar al lui Vishnu lui Dumnezeu în credința hindusă.

utilizate numai în documentele oficiale, titlul complet pentru regele Bhumibol Adulyadej este „Phra Bat Somdet Phra Maha Paraminthra Bhumibol Adulyadej Mahitalathibet Ramathibodi Chakkrinaruebodin Sayamminthrathirat Borommanatthabophit“ – o îmbucătură!

Necunoscut pentru mulți oameni, regele Bhumibol a fost de fapt născut în Cambridge, Massachusetts, în timp ce tatăl său a fost studiat la Harvard. Regele este adesea descris deține un aparat de fotografiat și a fost pasionat de fotografie alb-negru. El a cântat la saxofon, a scris cărți, a făcut picturi, a depus brevete, si sa bucurat de grădinărit.

Regele Bhumibol a fost urmat de prințul Vajiralongkorn, singurul său fiu.

Considerații de călătorie pentru aniversarea regelui

Multe străzi pot fi blocate off în Bangkok, ceea ce face mai dificil de transport. Băncile, birouri guvernamentale, iar unele întreprinderi vor fi închise. Pentru că sărbătoarea este o ocazie sumbră și foarte specială pentru oameni Thai, vizitatorii ar trebui să fie liniște și pios în timpul ceremoniilor. Stand și să tacă atunci când imnul național Thailanda este jucat în fiecare zi la ora 8 dimineața și 18

Marele Palat, una dintre atracțiile de top din Bangkok, pot fi închise pe 28 iulie pentru aniversarea regelui și 5 decembrie, pentru Ziua Tatălui. Puteți apela +66 2 623 5500 ext. 3100 pentru a confirma.

Alcoolul nu poate fi achiziționat în mod legal în vacanță Ziua Regelui.

Lezmaiestății Legile Thailandei

Nerespectand Regele Thailandei sau familia regală este o infracțiune gravă în Thailanda; este oficial ilegal și aplicate cu strictețe.

Oamenii au fost arestați pentru a vorbi negativ despre familia regală. Chiar glume sau critica familia regală pe social media este ilegală. Cei condamnați au primit pedepse cu închisoarea foarte lungi pentru a face acest lucru – turistii nu sunt scutite.

Deoarece toate moneda thailandeză oferă un portret al regelui, pas cu pas sau de bani dăunătoare este o infracțiune gravă – nu o fac!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *